В този ден не трябва да се започва нищо ново

  • 03 декември 2021 06:17

  • 3345
  • 0
В този ден не трябва да се започва нищо ново
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион и от 07:23ч до 14:14ч се движи на празен ход.

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения. Бъдете във всичко благоразумни. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Луната в 14:14ч преминава в знак Стрелец до 13:32ч на 5 декември

Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване. Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система.

Лунен календар – 29 лунен ден от 06:21ч на 3 декември до 07:44ч на 4 декември

Един от най-тежкитe дни на лунният месец. Борбата на злите сили със светлите. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. В този ден се активизират тъмните сили на астрално равнище.

Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. Въобще, старайте се да се занимавате само с най-необходимото. Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, обществени мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи могат да се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски неща. Избягвайте пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Нужна е постоянна защита – чрез молитва, очистване. Не е добре да носите в себе си изделия от рог и кости.

Отношенията в този ден са напрегнати, да се избягва изясняването им, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всякакъв вид секс. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Подстригването в този ден увеличава самоувереността. Желателно е съвсем късо да се подстрижат тези, които са уморени от обичайния начин на живот и планират големи промени за бъдещето. Обновете своите коси, за да могат резултатно да работят за вас.

Добре е навсякъде около вас да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи и благовония, да се осветява всяка тъмно ъгълче.

Слънчев календар - 18 слънчев ден - Старайте се да не бъдете в тежест на околните и да не живеете за чужда сметка. Не се претоварвайте и избягвайте тежката работа. Покупките са нежелателни. Вашите действия трябва да бъдат съгласувани със съвестта ви. Постарайте се да внасяте в света повече хармония и радост. Хубаво е да се дава прошка. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3345 0

Свързани новини

Водещи новини