В този ден можете да намерите отговори на нерешени въпроси

  • 01 декември 2021 05:55

  • 2987
  • 0
В този ден можете да намерите отговори на нерешени въпроси
© Pixabay

Луната е в знак Везни и се движи на празен ход до 13:57ч, след което преминава в знак Скорпион.

Постепенно започва да се натрупва напрежение. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Уязвими стават половите органи.

Лунен календар – 27 лунен ден от 03:43ч на 1 декември до 05:00ч на 2 декември

Доста приятен и тих ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е посветен на духовното развитие. Идеално подхожда за медитативни практики, тъй като помага да се постигне пълно отпускане, необходимо за постигане на вътрешната хармония. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите вдъхновение.

Хороскоп за декември

Денят е наситен с информация и ако внимавате за това, което се случва около вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Творческият подход ще помогне да се намерят нови начини за решаване на определени задачи.

Днес средствата дадени за благотворителност, впоследствие ще се превърнат в придобивки, не само духовни, но и материални.

Добре е да се даде на тялото физическо натоварване, но неговата интензивност трябва да бъде умерена. Добър период за провеждане на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се внимателно да се извършват закаляващи процедури, да се ограничи използването на синтетични лекарствени средства, ако е възможно, да се заменят с естествени аналози. За лечение е добре да се използват природни и хомеопатични лекарства.

Този лунен ден е подходящ за почивка. Можете да правите това, което искате. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете любима книга. Подходящо време за различни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Секс - В основата на секса трябва да стои духовната връзка, близостта между двамата, а не обикновената физиология.

Седмичен хороскоп от 29 ноември до 5 декември

Покупки – Практически може да се купува всичко, което ви трябва, важното е покупката да не е твърде скъпа.

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление, както и за промяна на имиджа. Ще се засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Слънчев календар - 16 слънчев ден - Това е чист, строг и целомъдрен ден. Ден за покаяние и възмездие за греховете – всяка несправедливост е наказуема. Трябва да сте изключително честни, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде. Исканията и молитвите към Бога и Висшите сили сега най-често достигат до тях и се изпълняват в този ден. Полезно е да се молите и покаете за всичките си грехове и неправилни постъпки. Добре е да гледате огъня на запалена свещ, докато се молите.

По-важни аспекти:
Нептун излиза от ретроградност

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2987 0

Свързани новини

Водещи новини