Благоприятен и светъл ден, създаден за любов

  • 28 ноември 2021 06:55

  • 2569
  • 0
Благоприятен и светъл ден, създаден за любов
© Pixabay

Луната е в знак Дева до 10:56ч на 29 ноември

Луна в знак Дева, времето когато се изострят възприятията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на ближния. Хората се превръщат в подобия на Шерлок Холмс, който само по няколко детайли може да възстанови цялата картина. Вниманието се концентрира върху текущите задачи. Човек през този период е по-стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните. Неподходящо време за нови запознанства, за брак и любов, за явяване на изпит, за покупко-продажба на недвижими имоти.

Кармичен ден

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

Лунен календар – 24 лунен ден от 00:09ч на 28 ноември до 01:18ч на 29 ноември

Благоприятен и светъл ден, създаден за любов. Това е прекрасен период за творчество. Символизира пробуждането на силите на природата. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Денят е пълен с радост и движение. Символи на лунния ден – Шива, мечката. Двадесет и четвъртият лунен ден е пасивен и за разлика от предния 23-ти, той е напълно лишен от агресия. Време за почивка на душата и тялото. Героите са уморени. Всеки иска само топлина и спокойствие.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се възможност да превърнем своя разум в действително пълноценен и безотказно управляващ елемент. Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Някои хора могат да получат „откровение“.

Сeзонът на Стрелец

Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в този лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

В този ден могат да се реализират родови проклятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки.

Добър ден за контакти и запознанства (дори да са онлайн), за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Ден, в който трябва да се изяви любовта. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Сексът може да е неограничен. Подходящ период за зачеване.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Слънчев календар - 13 слънчев ден - Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логически задачи, кръстословици. Добър ден за всякакви игри, в които участва ума.

По-важни аспекти:

Луна тригон Венера

Луна секстил Марс

Луна опозиция Нептун

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2569 0

Водещи новини