Ден, в който "мълчанието е злато"

  • 23 ноември 2021 06:00

  • 4519
  • 0
Ден, в който "мълчанието е злато"
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 18:00ч на 24 ноември

Луната в Рак изостря цяла гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.  Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават ( особено при жените). Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от стомах и черен дроб е възможно обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка храна.

По време на периода на Рака не се препоръчва да се оперират стомаха, черния дроб, панкреаса, жлъчния мехур, гръдната област, лимфната и храносмилателната система. 

Лунен календар – Продължава 19 лунен ден до 19:53ч на 23 ноември

Този лунен ден носи негативна енергия. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Ден на нашите заблуди и грешки. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Не е необходимо сега да се решават сложни въпроси. Изчакайте, утре проблемът може да се реши без вашето участие. Днес „Мълчанието е злато“.

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях. Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения.

Денят е пълен с конспирации. Избягвайте: да общувайте с пияни хора, да приемате съмнителни оферти, да се доверявате на непознати, да се запознавате със случайни хора, дори да ви изглеждат приятни. Най-подходящото време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. Да не се започват нови неща.

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

В този ден не се препоръчва секс. Всяка физическа близост се забранява от много духовни школи. Езотериците казват, че интимността в този лунен ден е сходна с изнасилване. Нищо чудно, че през този период се увеличава активността на сексманиаците и перверзниците.

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Посетете църква, обърнете се към Бог. Стремете се към духовна чистота. Поискайте прошка за своите волни и неволни прегрешения. Всички искрени молитви ще бъдат чути.

Следва 20 лунен ден от 19:53ч на 23 ноември до 20:52ч на 24 ноември

Слънчев календар - 8 слънчев ден – Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Бъдете готови за неочаквани неща. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат, затова живейте свободно и независимо, а не по разписание. 

По-важни аспекти:

Луна опозиция с Венера

Луна тригон с Марс

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4519 0

Водещи новини