Този ден е свързан със Слънцето и е за веселие

  • 21 ноември 2021 06:01

  • 2654
  • 0
Този ден е свързан със Слънцето и е за веселие
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 05:34ч на 22 ноември

Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Енергията се разпилява в „нищонеправене”, свободни развлечения, безгрижно любопитство, безполезни усилия. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Подходящо за кратки пътувания. Можете да си купите всичко, което не е предназначено за дълъг период на употреба. Не се препоръчват покупки на недвижими имоти, мебели.

От маникюр е добре да се откажете. Добър резултат върху кожата на лицето оказва масажа и гимнастиката. Във фитнеса обърнете внимание на мускулите. Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е също нервната система.

Лунен календар – Продължава 17 лунен ден до 18:15ч на 21 ноември

Този ден е свързан със Слънцето и е един от най-веселите и щастливи дни на лунния месец. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси. На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода.

Луната е в знак Близнаци

Позитивната енергия на деня разкрива най-добрите качества в човека. Енергията трябва да се направлява в творческото русло, за съзидание или в любовта. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на близките си и да не отказвате нищо на децата.

Засилват се шансовете да срещнете своята половинка, ако още не сте я намерили. Жените в този ден са най-привлекателни и женствени, и могат да се възползват от това предимство.  Денят е предназначен от самите небеса за съдбоносни срещи, признание в любов.

Денят е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. Болестите на деня имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Марс, Сатурн, Уран – нещо ново се ражда от хаоса

Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването.

Прекрасен ден за любов и секс. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии.

Подстрижката днес ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени в близкият месец като далечно пътуване, смяна на жилището, преминаване на нова работа и встъпване в брак. Ако не очаквате такива промени, смело можете да се подстригвате. Това ще способства спонтанно пречистване на черния дроб, подмладяване и подобряване на самочувствието. Ако планирате брак или преместване на друга работа се откажете. Рискувате стабилността на отношенията и материалното състояние.

Следва 18 лунен ден от 18:15ч на 21 ноември до 19:00ч на 22 ноември

Слънчев календар - 6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта и е добре да успеете намерите пътя към сърцето на друг човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да направите нещо приятно за тях, правете им комплименти. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието.

По-важни аспекти:

Луна квадрат Нептун

Меркурий секстил Плутон

Луна тригон Юпитер

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2654 0

Водещи новини