Пазете се от всякакви изкушения

  • 19 ноември 2021 06:08

  • 3369
  • 0
Пазете се от всякакви изкушения
© Pixabay

Пълнолуние в 10:59ч, последвано от частично лунно затъмнение.

Луната е в знак Телец до 16:34ч на 19 ноември

Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи, с материалистична нагласа. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хубаво е да се срещате с близки и любими хора.

Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза. Да се избягват студени напитки, както и викането.

Луната е на празен ход от 10:59ч до 16:34ч, после преминава в знак Близнаци.

Лунен календар – Продължава 15 лунен ден до 17:05ч на 19 ноември

Средата на лунния месец. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се съхрани спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. Това е ден на борба за справедливост,  за прояви на смирение, търпение.

Всичко тайно може да стане явно. В 15 лунен ден се активизира вътрешното начало на всеки човек и много лесно се поддава на различни съблазни. Днес трябва да се завършва започнатото и да бъдете уверени в себе си и в успеха, не трябва да допускате съмнения. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Здраве - Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. Този период се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

Марс, Сатурн, Уран – нещо ново се ражда от хаоса

15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време.  В този сложен ден романтиката е неуместна. Хората, които се поддават на съблазни сега, могат да получат неприятни последствия.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение на другия ден.

Подстригване - Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 17:05ч на 19 ноември до 17:37ч на 20 ноември

Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази спокойствие и хармония в отношенията.  В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще мине тихо и кротко.

Слънчев календар - 4 слънчев ден – Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

По-важни аспекти:

Венера тригон Уран

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3369 0

Свързани новини

Водещи новини