Шопингът добре се отразява на психиката в този ден

  • 17 ноември 2021 06:03

  • 2766
  • 0
Шопингът добре се отразява на психиката в този ден
© Pixabay

Луната е в знак Телец от 04:19ч на 17 ноември до 16:34ч на 19 ноември

Търпението забележително нараства. Увеличава се силата на волята. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Напълнете дома си с аромати на бергамот и ванилия.

За жените - Можете да оскубите веждите и да направите татуировка на веждите и контура на устните. Почистете в дълбочина лицето си. От кремовете изберете тези, които съдържат екстракти от водорасли. Подходящи са маски за лице на основата на плодове и зеленчуци - банан, боб, картофи и овесени ядки. Лосионът може да се направи с лимон, жълтък и сметана.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза.

Лунен календар – Продължава 13 лунен ден до 16:14ч на 17 ноември

Ден загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. От езотерична гледна точка сега се освежава нашия енергиен запас, подновяваме жизнените си сили. Възможно е да научите нещо неизвестно досега. Числото 13 съответства на съзвездието Змиеносец - нарича се още съзвездието на магьосниците. Предсказанията, получени в този ден, могат значително да променят съдбата ви. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

В този ден процесите на подмладяване на организма са особено активни. Това е така, защото натрупаната в първите две фази на Луната енергия вече е толкова силна в нашето тяло, че тя започва да циркулира в него по затворен кръг, буквално измива, пречиства, подновява всички органи и системи. Консумирайте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена. Движение на енергията може да разбута някои дълбоки пластове на стари психологически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях спокойно. Лош знак в този период е да се появят болки в стомаха - те показват неправилността на вашите действия.

Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Подстригване може само до 16:14ч и то ако сами се подстригвате у дома. Не давайте дори на близък човек да го прави. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 16:14ч на 17 ноември до 16:38ч на 18 ноември

Това е най-мощният ден на месеца. Често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

На този ден се препоръчва да се определят приоритетите и да се насочат всички сили към най-важните и необходими неща - както нови, така и вече започнали. Голяма част от това, което се случва около вас, може да повлияе на вашите дейности.

Слънчев календар - 2 слънчев ден - Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

По-важни аспекти:

Марс опозиция на Уран

Луна квадратура Сатурн

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2766 0

Водещи новини