Марс, Сатурн, Уран – нещо ново се ражда от хаоса

  • 16 ноември 2021 13:01

  • 5554
  • 0
Марс, Сатурн, Уран – нещо ново се ражда от хаоса
© Pixabay

В последните дни тези три планети създават напрегната астрологична история, която намира отражение в нашето ежедневие. Имало едно време…….всичко започва на 11 ноември, когато се сблъскаха Марс в Скорпион и Сатурн във Водолей и тази небесна война няма да приключи до лунното затъмнение в знака на Телец, на 19 ноември.

Марс, който е активен по природа и иска да действа, да се движи, но среща първото предизвикателство - спрян е от Сатурн, който сякаш му казва: „Спри, още не е време! Бъди търпелив. Ще стане, когато обстоятелствата назреят за реализация.“

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта

Марс и Сатурн създават някои трудности и отговорности, може би ограничения, от които искаме да избягаме. Не сме готови сега, не можем, нещо все ни задържа. Така че се въртим в кръг. Ще бъде по-лесно, когато приемем, примирим се с това, което е. Това не означава, че сме се съгласили на такава ситуация, а че в момента не можем или не трябва да правим нищо, ако не сме готови. Тези отговорности могат да бъдат свързани с възрастни хора, пари, приятели, здраве.

Второ действие: Марс бягайки от Сатурн, бавно и неизбежно се приближаваше до Уран в знака на Телец. И най-накрая на 17 ноември влизат в противодействие. Изправят се един срещу друг.

Има нервност във въздуха... желанието да се освободи вътрешно напрежение... всичко отива към точката на раздразнителност ... Сякаш вървим по минирано поле…..

Под влияние на тази огнеопасна опозиция можем да бъдем импулсивни и непокорни... Трябва да бъдем внимателни, защото истинската свобода (Уран) не идва от бунта (Марс), а от сърцето. Преди да направим нещо безразсъдно, нека спрем за миг и да се запитаме – това, което ще направя, добро ли е за мен сега? Задръжте този момент.

Тяхната опозиция е като една бомба със закъснител, която почти избухва. Сякаш не можем да чакаме повече, така че правим нещо внезапно, в гняв и по този начин си причиняваме повече вреда, отколкото полза. Този аспект е и символ на огъня, който изгаря всичко пред себе си, той е символ на бунтовника, който не търпи неразумни ограничения и правила, в които не вижда смисъл. Това е момент, в който след дълго страдание и чакане, вече трудно се издържа, затова се „избухваме“ и правим нещо, което не е най-разумното.

Този аспект може по някакъв начин да ни накара да променим нещо в работата си (Марс) или в житейските обстоятелства, по начин, при който необходимостта от промяна на някои цели и действия е силно изразена... Имайте предвид, че това е аспект на неизпълнените планове. Най-неудобното в този аспект е, че може да ни направи по-експлозивни и нервни от всякога, а това е психологическа експлозия. Много от нас ще имат склонност да поемат рискове, да следват някакви вълнения и импулси, без да се мисли за последствията ...

Седмичен хороскоп от 15 до 21 ноември

Този аспект е пътят към свободата. Нещо старо си отива, ражда се нещо ново от хаоса. Това е смелостта да предприемем действия. Важно е обаче да имаме ясно намерение и да действаме обмислено. Марс в Скорпион и Уран в Телец подчертават важността на темите, свързани със съществуването, парите, собствеността на други хора, смъртта, секса.

За съжаление, са възможни аварии и непредвидени опасности.

Докато този аспект трае ... не губете енергия, използвайте я разумно.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5554 0

Свързани новини

Водещи новини