Там, където има много хора лесно може да възникне емоционално напрежение

  • 12 ноември 2021 06:15

  • 2094
  • 0
Там, където има много хора лесно може да възникне емоционално напрежение
©

Луната е в знак Водолей до 09:55ч, след което влиза в знак Риби.

Когато нощната владетелка се намира в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се намали употребата на течности, също на алкохол. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Лунен календар –Продължава 8 лунен ден до 14:25ч на 12 ноември (от 13:54ч на 11 ноември)

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Време за втори шанс. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да отреагирвате. Не трябва да им оставяте време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова те трябва да проявят малко повече активност. 

Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки хора

Там, където има много хора може да възникне емоционално напрежение.  Нежелателно е да се гневите и да сте нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония.

Заболявания започнали в този лунен ден може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. 

Следва 9 лунен ден от 14:25ч на 12 ноември до 14:50ч на 13 ноември

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. 

Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно. 

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат насилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Слънчев календар - 27 слънчев ден - Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. Да се избягват лошите постъпки, да не се пожелава злото на никого, да не се лъже, да не се краде.

По-важни аспекти на деня:  Слънце тригон Нептун












 

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2094 0

Свързани новини

Водещи новини