Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки хора

  • 11 ноември 2021 06:20

  • 2926
  • 0
Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки хора
© pixabay

Луната е в знак Водолей до 09:55ч на 12 ноември

Луната във Водолей може да ни донесе различни изненади. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят като вашите интереси. Хората стават по-чувствителни и нервни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Не се препоръчва никого да допускате вътре в душата си. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

В 21:53ч Луната излиза на празен ход до 09:55ч на 12 ноември, когато ще влезе в следващия знак. 

Лунен календар –Продължава 7 лунен ден до 13:54ч на 11 ноември (от 13:17ч на 10 ноември)

Следва 8 лунен ден от 13:54ч на 11 ноември до 14:25ч на 12 ноември

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. 

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Ден за трансформация, алхимия и преображение. В този ден могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да отреагирвате. Не трябва да им оставяте време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова те трябва да проявят малко повече активност. 

Нежелателно е да сте гневни и нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония.

Там където има много хора може да възникне емоционално напрежение.  Пълното уединение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания. Тук едва ли ще срещнете провокации. 

Заболявания започнали в този ден може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Може да се проведе гладуване, да се направи изчистване на стомаха и червата. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Не се препоръчва нито секс, нито подстригване. 

Слънчев календар - 26 слънчев ден - Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари.

По-важни аспекти на деня: 

Марс квадратура Сатурн

Слънце квадратура Луна

Луна съвпад Юпитер

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2926 0

Свързани новини

Водещи новини