Внимавайте с думите, защото всяка дума, която кажете днес, може да се сбъдне

  • 10 ноември 2021 06:01

  • 7466
  • 0
Внимавайте с думите, защото всяка дума, която кажете днес, може да се сбъдне
© Pixabay

Луната е в знак Водолей от 05:04ч на 10 ноември до 09:55ч на 12 ноември

Това са дните, в които човек се чувства спокоен, разкрепостен и свободен. Няма отрицателни емоции, има само положителна енергия, желание за радост. Периодът, когато Луната е във Водолей, може да ви развесели един обикновен шоколад или бутилка любима тоалетна вода. Хората не са подложени на угризения на съвестта и не се чувстват виновни за своите действия или постъпки, забавляват се, усмихват се, пълни са с радост. Човек е сигурен, че рискът му в бизнеса е оправдан, така че може да закупи лотариен билет или дори да спечели награда. Дните са благоприятни за извършване на обществени работи, участие в колективни прояви, закупуване на нови домакински уреди, внедряване на смели идеи и решения. Не налагайте твърде активно своята гледна точка, не участвайте в конфликти, кавги.

Душата има нужда от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. Собствените действия, поведението на други хора могат да бъдат доста неочаквани и необичайни.

Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте сега да ходите пеша на дълги разстояния.  

Лунен календар – Продължава 6 лунен ден до 13:17ч на 10 ноември (от 12:28ч на 9 ноември)

Следва 7 лунен ден от 13:17ч на 10 ноември до 13:54ч на 11 ноември

Внимавайте с думите си, защото в седми лунен ден всяка дума, която кажете, може да се сбъдне. Ако не искате да си създавате неприятности, дори контролирайте мислите си. Създайте положителна атмосфера около себе си и се предпазвайте от негативност. Лошите думи и действия имат разрушителна енергия. В този ден е полезно да се занимавате с духовни дела, да се вгледате в себе си, за да разберете истината.

Това време се отличава с повишеното желание на човек да комуникира, да бъде изслушан и разбран. Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Това е добър ден за всяко начинание. Можете да се посветите на домакинска работа или просто да се отпуснете. Можете да проявите малко физическа активност, но не претоварвайте тялото. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.  Белите дробове, гърлото, гласовите връзки сега са най-уязвимото място, но всички заболявания, получени в този ден, бързо ще ви напуснат.

Обърнете внимание на добрите думи. Опитайте се да кажете нещо хубаво на вашите близки и на околните. Избягвайте спорове и други негативи.

Обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, спокоен, с продължителна любовна прелюдия, с повече нежни думи, комплименти, включете любовни игри. Добре е да има музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. Трябва да говорите само за любов.

Подстригването е благоприятно, засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

Покупки - Можете да си направите хубав подарък - да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали, нещо, което ще ви донесе удовлетворение.

Слънчев календар - 25 слънчев ден - Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на отношенията. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с домашните любимци.

По-важни аспекти на деня:

Меркурий в съвпад с Марс

Луната в квадратура с Марс и Меркурий

Луната в съвпад със Сатурн

Меркурий в квадратура със Сатурн

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7466 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини