Ден, в който трябва да бъдем в хармония с външния свят

  • 09 ноември 2021 06:53

  • 2742
  • 0
Ден, в който трябва да бъдем в хармония с външния свят
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 05:04ч на 10 ноември

Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега лесно се изграждат стратегии.

В този ден човек се променя в духовен план

Въздържайте се от купуване на обувки - обувките, купени под Луна в Козирог, никога не стават меки и не се износват. Препоръчва се да се вземат горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Рискът от нараняване, счупване на костите се увеличава – сега са по- чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Ако не е наложително, не се препоръчва да посещавате стоматолог. Не е подходящо за вадене на зъби. Не е подходящо за ходене при чакръчии за наместване кости или лекуване на гръбначен стълб.

След 19:52ч Луната излиза на празен ход до 05:04ч на 10 ноември

Лунен календар –Продължава 5 лунен ден до 12:28ч на 9 ноември (от 11:27ч на 8 ноември)

Следва 6 лунен ден от 12:28ч на 9 ноември до 13:17ч на 10 ноември

Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци.

Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен символ са облаците. Обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония. Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.

Това е най-спокойният и мирен ден, дори пасивен, не предполага никакво суетене и активни действия. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и общуване с духовни наставници.

Ден за любов, смирение и прошка. Нашето вътрешно Аз трябва да бъде в хармония с външния свят. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. През това време не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

Секс - В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките.

Подстригане – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Слънчев календар - 24 слънчев ден - Добре е да се посети храм, да се посвети денят на пост и молитва. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги, на свещени текстове. Приветства се ръчния труд.

По-важни аспекти на деня:

Слънце секстил Луна

Луна секстил Нептун

Луна съвпад Плутон

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2742 0

Водещи новини