В този ден човек се променя в духовен план

  • 08 ноември 2021 06:16

  • 3138
  • 0
  В този ден човек се променя в духовен план
© pixabay

Луната е в знак Козирог от 03:05ч на 8 ноември до 05:04ч на 10 ноември

Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега лесно се изграждат стратегии.

Въздържайте се от купуване на обувки - обувките, купени под Луна в Козирог, никога не стават меки и не се износват. Препоръчва се да се вземат горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Рискът от нараняване, счупване на костите се увеличава – сега са по- чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Ако не е наложително, не се препоръчва да посещавате стоматолог. Не е подходящо за вадене на зъби. Не е подходящо за ходене при чакръчии за наместване кости или лекуване на гръбначен стълб. 

Лунен календар –Продължава 4 лунен ден до 11:27ч на 8 ноември (от 10:15ч на 7 ноември)

Следва 5 лунен ден от 11:27ч на 8 ноември до 12:28ч на 9 ноември

Символ на деня е Еднорога, което означава вярност към принципа, към дълга. Еднорогът е митично същество, което се отличава със специална вярност, искреност и почтеност. Според древните легенди човек може да срещне еднорог, но това ще се случи само в момент на важни събития. 

Пети лунен ден се счита за преломен момент в първата половина на лунния месец. В този ден човек се променя в духовен план. Вътрешното съдържание се трансформира и започва да се подготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават пълно прочистване: от ненужни емоции, от ненужни контакти, от вредни влияния. По това време може да се появи шанс да започнем отначало и без грешки да следваме набелязания път.

Ден на изкушенията

В петия лунен ден е абсолютно нормално, ако настроението и състоянието ви не са стабилни. На сутринта усещате, че ви е щастливо, а на обяд вече всичко е досадно. Не се тревожете от такива драстични промени. По този начин тялото се опитва да се обнови, да се отърве от излишното. Добре е в този ден да си поплачете. Всичко, което ни довежда днес до сълзи и плач е полезно, защото ни посочва нашите недостатъци. Ако плачете на сън е хубаво, защото така се пречиствате.

Важно! Всички мисли, дори най-мимолетните и незначителните, могат да станат реални в този период. Добре е да контролирате ума си, за да не навредите на себе си или на другите.

В този ден всичко ще ви се удава лесно, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Прекрасно се усвояват знания. Направените в този ден изводи обикновено са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неподходящите” хора. Желателно е всяка дейност да се довежда до край, иначе може да ви навреди.

Не трябва да гладувате. Трябва да се отдели внимание на храната, защото това е единственият ден, когато храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се предпочита мляко и извара. Хубаво е да използвате билки, да правите отвари.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, да бъде отпускащ и успокояващ. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи. 

Подстрижка дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата. (след 11:27ч)

Слънчев календар - 23 слънчев ден - Спокойно се отпуснете и  се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

По-важни аспекти на деня: хармонични

Луна съвпад Венера

Луна секстил Меркурий

Луна секстил Марс





 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3138 0

Свързани новини

Водещи новини