Един от най-прекрасните, спокойни и светли лунни дни

  • 03 ноември 2021 06:09

  • 4646
  • 0
Един от най-прекрасните, спокойни и светли лунни дни
© pixabay

Луната е в знак Везни до 02:54ч на 4 ноември

Дни на хармония и здраве. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно е за нови запознанства, за посрещане на гости, за културни мероприятия. Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар – 28 лунен ден от 04:55ч на 3 ноември до 06:12ч на 4 ноември

Като лунен ден, това един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Това е много хармоничен и добър период, зареден с положителна енергия, носи нов прилив на сили. 

Нито хубавите, нито неприятните събития са случайни. Това е резултатът на вашите действията от последният лунен месец. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Всеки получава това, което е заслужил, всички добри дела се възвръщат стократно. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и лошото. 

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околният свят. Не трябва да извършвате разрушителни действия - забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не трябва да се убиват дори насекоми. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие, например да посадите цветя. 

Добре е да се натоварват мускулите, полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Не трябва да се отдавате на напразни мечти и да пребивавате в сънливо състояние.

В този ден човек може да стане жертва на илюзиите

Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите. Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Енергиен център са очите. По-малко стойте на компютъра, пред телевизора или с книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте ума, очите, следете за повишение на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните заповеди и ви се отказва енергия от висшите сили. 

Общуването ще ви донесе полза и ще повдигне настроението ви. Не злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. 

Секс – Трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства. На прелюдията днес трябва да отделите повече внимание, отколкото на самия акт. Не се препоръчва да експериментирате с нови пози и нови места за любов, както и всяка грубост и безразличие. В този ден не се приветстват приключенията за една нощ. 

Подстригване - Не е подходящо. Това може да снижи вашата активност. Подстрижката може да има негативни последствия за вас, да засегне най-слабите места от вашето здраве. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

Слънчев календар - 18 слънчев ден - Ден на благодарността и милостта. Днес настроението трябва да бъде празнично и весело, всичко трябва да правите с лекота и усмивка на лице.  Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4646 0

Свързани новини

Водещи новини