Меркурий в квадратура с Плутон

  • 01 ноември 2021 13:58

  • 3617
  • 0
Меркурий в квадратура с Плутон
© pexels

Меркурий на 2 ноември в последните градуси на знака Везни прави квадратура с Плутон в Козирог, така че вероятно ще донесе проблеми в комуникацията, в работата на приложенията или при всякакъв вид движение на хора или информация. При Везните тайната е в баланса. Този баланс обаче е нарушен тези дни от предизвикателния аспект с Плутон. Затова трябва да намерите нов начин да фокусирате енергията си. Влиянието на аспекта е кратко и основно ще се отрази на 1, 2 и 3 ноември. 

Меркурий е планетата на комуникацията, жизнеността и мъдростта. Този транзит предизвиква хората много да говорят, да си противоречат, да се държат враждебно, борба за надмощие. Когато двете планети са в сблъсък една на друга, е вероятно да се появи динамично напрежение, както от умствена, така и от емоционална гледна точка. Плутон е планетата, отговорна за промяната в живота ни, тя ни разтърсва в основите на нашите основни вярвания, води до вътрешна трансформация. 

Седмичен хороскоп от 1 до 7 ноември

Този период е идеален за изучаване и разкриване на тайни. Интензивността на умствените енергии изисква определени отговори. Решенията взети по това време не са твърде обективни, което означава, че после може да бъдат отложени решенията и плановете за известно време, да бъдат отново преоценени. Не се опитвайте да убеждавате другите в нещо, което искате. Най-много да постигнете обратният ефект. 

Използвайте този период, за да завършите всичко, което сте планирали от дълго време. Накрая направете това общо есенно почистване на дома, пренаредете рафтовете, направете нова подредба на мебелите в хола, дочетете книгата, която сте започнали преди много време, купете си ново облекло за есента. 

Не е времето за големи промени в живота, няма нужда да правите драми на емоционално ниво. Ще се възползвате максимално от този транзит на Меркурий, като планирате внимателно делата си. Планирайте бъдещите си делови ходове, планирайте какво ще прочетете, след като завършите тази книга, която събира прах от дълго време... Говорете с любимия човек за някои незначителни малки неща, смейте се колкото е възможно повече и просто се потопете в себе си в пъстрото ежедневие на есента.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3617 0

Свързани новини

Водещи новини