Хороскоп за ноември

  • 31 октомври 2021 10:24

  • 5952
  • 0
Хороскоп за ноември
© Pixabay

Овен – Скъпи Овни, предстои ви един значително интересен месец. Ноември благоприятства новите планове и проекти; всичко, което планирате сега, лесно ще бъде изпълнено и ще почувствате допълнително удовлетворение.

Продължете със същото темпо. Юпитер, даряващ експанзия и чудеса е във вашия сектор на приятелството, остава там до 29 декември. Ще привлечете нови приятели и контакти в живота си, които ще отворят вратата за нови надежди и мечти. Ще имате доста зает социален живот и вероятно ще постигнете някои големи лични успехи, както и по-голям просперитет за вашата професия. Не забравяйте да използвате този благоприятен период, за да растете във всички посоки и да сте в крак с времето. 
Трудната природа на Сатурн може да донесе някои житейски уроци във всички тези области, докато Юпитер ще направи всичко възможно да го компенсира. Сатурн обаче ще ви даде издръжливостта, от която се нуждаете, за да успеете да завършите проектите си. Ще бъдете особено заети на работа, вероятно ще поемете повече проекти или ще сте насърчени да търсите по-добра работа. Преди всичко използвайте предстоящото време, за да намерите перфектния баланс между работата и личния живот. Много планети се събуждат: Плутон, Сатурн, Юпитер и Меркурий. Това означава, че отсега нататък ще имате много повече възможности във ваша полза, да създадете мечтания си живот.
Този месец трябва да се обърнете към самоанализ, за ​​да разберете чувствата си. Вие сте от онези хора, които се движат бързо и динамично към определена посока, но дори понякога може да се наложи да забавите ритъма и да отделите време да си зададете някои важни въпроси. Пригответе се да преразгледате най-важните си отношения. Мнозина са готови да правят дългосрочни планове с бизнес или любовен партньор. Венера носи копнежа за нежна любов в живота ви. Ако сте свободни, възможно е да срещнете сродната си душа, голямата любов, която ви разбира без думи.

Телец – Скъпи Телци, ноември ще подхвърли много нови теми за размисъл. Юпитер, планетата на щастието и чудесата, продължава обиколката си през вашия сектор на постиженията и остава тук до 29 декември, откъдето ще ви донесе голямо щастие и дори чудеса в напредъка ви до края на годината. Вие професионално ще блеснете над всички останали и много от вас ще достигнат върха на успеха. Нови възможности, отворени врати и ярки аплодисменти ви очакват. Не можете обаче да бъдете мързеливи и да очаквате, че „всичко ще бъде решено от само себе си“. Ако работите усилено и сте на прав път, гарантирано ще постигнете успеха. Не се страхувайте от вашата сила и амбиция, защото това ще ви отведе далеч. Знайте, че сте готови да влезете в центъра на вниманието повече от всякога. 

Този месец инстинктът ви ще бъде толкова силен, че може да ви измъкне от неприятности на няколко пъти. Използвайте го като оръжие за справяне със сложни ситуации, в които логиката не може да ви помогне. Освен това вашата проницателност ще бъде необходима, за да вземете правилни решения по въпроси, които засягат хода на вашите професионални или лични планове.
Огненият Марс ще транзитира в сектора на вашите взаимоотношения, показвайки, че вашето внимание ще бъде насочено към работа в екип, сътрудничество или правене на сериозни планове с партньор. Това е чудесен момент да работите съвместно и единно, а не да летите сами. 

Почти през целия ноември, Слънцето ще бъде във вашия сектор на партньорството. По време на този транзит много от вас ще почувстват силно желание да бъдат близо до партньора си, който през този период ще бъде един вид огледало, в което можете да се вгледате, за да опознаете себе си по-добре. Може би благодарение на подкрепата на любим човек най-накрая ще успеете да реализирате потенциала си.
В любовния си живот ще преминете през различни ситуации през месеца. Първоначално нещата ще бъдат малко монотонни, но постепенно ще се подобряват. Ще имате възможност да прекарате красиви моменти с партньора си, особено ако сте влюбени. Към края на месеца може да възникне известно напрежение между вас. Многото работа, както и ежедневието, ще окажат влияние върху връзката ви.

Близнаци – Скъпи Близнаци, като цяло ноември ще бъде пълен с нови впечатления и личностно израстване. Може да възникнат нови обстоятелства, които ще ви принудят да преразгледате отношението си към живота като цяло и ролята си в него.

Този месец трябва решително да преразгледате своите планове и действия. Никога не спирайте на едно място, развивайте се и намирайте нови причини за радост. Кариерният ви растеж зависи изцяло от настроението. Работете върху мотивацията си, преминете през професионално развитие. Нужно е да помните, че само тези, които не правят нищо, не получават нищо. Не се страхувайте да си поставяте високи цели, страхувайте се, ако се задоволявате с малките.

Способността ви да бъдете креативни във всяка работа, дори най-простата и досадна, ще бъде много полезна. Имате страхотни идеи - използвайте ги. Оптимизмът и позитивното отношение ви помагат да напредвате. Каквото и да имате предвид, колкото и смели да са вашите планове, вярвайте в успеха. Планирайте работата/делата си така, че да имате достатъчно време за личен живот.
Мнозина ще почувстват през ноември липса на енергия, нисък имунитет, неразположения и депресивно настроение. 

Никога не се знае къде ще срещнете съдбата си. И вероятността да намерите своята сродна душа през ноември е изключително голяма. Като цяло хороскопът смята, че трябва да действате по-активно, да не се страхувате да поемете инициативата. Ако все още не сте готови за любовна връзка, тогава е време леко да преразгледате предпочитанията си.

По-добре е семейните Близнаци да си държат устата затворена и в никакъв случай да не критикуват партньора си. Може да развалите отношенията си за дълго. Ако ви се струва, че вашият партньор не ви обръща нужното внимание или не ви подкрепя достатъчно, добра идея е да обсъдите заедно проблемите, които имате в тази област. Това вероятно е справедливо, просто се опитайте да не се държите твърде детински. Има много възможности да защитите нуждите си, без да настъпвате по мазолите на краката тези, които са наблизо.

Рак – Скъпи Раци, през ноември ще почувствате невероятен емоционален подем, прилив на сили и енергия. Тъй като Сатурн носи житейски уроци във всичко, трябва да сте готови и да работите за промяна. Ще бъде доста труден период за вас, но вие знаете от първа ръка как да преодолеете трудностите по пътя си. Ако си поставите цел, тогава няма нито един шанс тя да остане непостижима. Не забравяйте, че първоначално правилната посока значително опростява всеки път.

Тези, които решат да започнат собствен бизнес, ще трябва да се поизпотят малко повече. Но само преминавайки през трудности, човек се закалява. Така че продължете, имате всички шансове да успеете. Само този, който не прави нищо, никога не греши.

Не трябва да се изключват междуличностни конфликти, включително на работното място. Дори при тези, чийто колектив може да се нарече сплотен, ще има отделни индивиди, които да се открояват от общата маса. Най-вероятно ще бъдете атакувани. 

Може да се появят болки в гърба и главата. Това е сигурен знак, че сте твърде стресирани и приемате проблемите присърце. За да предотвратите болката да стане ваш спътник в близко бъдеще, обърнете се към традиционната медицина. Солените бани и самомасажът помагат да се отпуснете, ароматните масла ще ви накарат да забравите за случващото се и да се потопите във вътрешния си свят.
Трябва да се съсредоточите върху намирането на баланс между собствените си интереси и нуждите на социалната среда или на партньора си. Сега, повече от всякога, ще имате нужда от енергия и подкрепа на близките.
Венера ще транзитира през вашия партньорски сектор след 5 ноември. Това ще внесе хармония във всички ваши взаимоотношения и ще увеличи способността на необвързаните да превръщат непринудената връзка в по-ангажираща. Ако сте свободни, можете да намерите някой, който да ви изпълва по всякакъв начин. 
Ако вече имате връзка или брак, ще видите повече възможности за удовлетворение от другата си половинка. Тези, които са щастливо свързани, ще се сближат повече, обединявайки душите си на по-дълбоко ниво от всякога. 
Без значение за какво, Вселената ви подкрепя, така че знайте, че сега можете да получите всичко, от което се нуждаете и заслужавате.


Лъв – Скъпи Лъвове, ноември обещава толкова много възможности за вас! Този месец ще бъде всичко друго, но не и скучен, това е сигурно. Юпитер, планетата на чудесата и благословиите, продължава да транзитира във вашата сфера на взаимоотношенията. До 29 декември ще ви дава подкрепата си, когато имате нужда от нея, защото планетата винаги действа като „ангел пазител“. 
На хоризонта ще се появят нови перспективи и влиятелни познанства. Не пропускайте шанса си, тъй като ще имате възможност да докажете себе си и своите способности. Работният ви живот ще има някои възходи и падения, така че бъдете търпеливи и ще можете да ги преодолеете с възможно най-малко загуби. Добрите отношения с хората, с които трябва да работите ден след ден, са ключът към качествената работа. Някои колеги обаче от вашето работно място изглежда ще се опитат да ви подливат вода зад гърба. За щастие, някои събития ще разкрият техните действия. Основното нещо е да не губите личното си достойнство и да контролирате ситуацията. Във вашите финанси ще има временни затруднения в началото на месеца. Следете разходите си през следващите седмици, защото бихте могли доста да ги увеличите. Същият стимул обаче, който ви движи може да ви даде желание да спечелите повече пари. 

Марс ще преминава през вашия домашен сектор през целия месец. През този период може да имате идея да се преместите, да ремонтирате жилищното си пространство или да промените обстановката. Ще бъдете абсолютно магнетични и със сигурност ще откриете, че имате много нови възможности. Ако сте обвързани, това е добре за връзката ви. Ще прекарате прекрасно с партньора си, споделяйки красиви моменти без особени притеснения. Вашият чар ще бъде очевиден и ще съживи искрата, която бавно гори в отношенията ви. 
Самотните Лъвове през ноември ще почувстват особен прилив на енергия и неустоимо желание да намерят партньор в живота. Ако сте необвързани, може да се появи нещо интересно, стига да поддържате оптимистичен поглед върху нещата.

Отново ще се почувствате като господари на живота си.


Дева – Скъпи Деви, този месец ще възнагради упоритата ви работа и ще пожънете плодовете на вашите усилия. Юпитер продължава да танцува във вашия сектор на производителността до 29 декември, като ви носи разширяване, растеж и щастие около вашата заетост, ежедневие и физическо здраве. 

Вие сте много креативни, но идеите ви не се одобряват навсякъде. Това не е причина веднага да изхвърляте плановете си зад борда, напротив! Определено имайте това предвид. Ще се възползвате от това към по-късна дата.
Вие сте в мир със себе си и се чувствате напълно спокойни с любимите си хора. Заслужавате го, в края на краищата трябваше да преодолеете редица препятствия. Като Дева, вие разчитате на сигурността. Смелите спекулации не са за вас. Не ви е съвсем лесно да изхвърлите притесненията си извън борда. Така че, слушайте разума си, преди да вземете решение.Вашите висящи проблеми също ще започнат да се подреждат и скоро ще можете да се справите с тях. Всички правни въпроси, които имате, са на път да бъдат уредени с възможно най-малко последствия. Ще можете да се отървете от тях.
Тъй като ежедневната работа изисква много сили, трябва да се поглезите по-често със спа процедури през свободното си време. Фитнес програма, съобразена с вашите нужди, би била идеална, за да подобрите малко издръжливостта си. Вашето тяло ще се радва да получи допълнителна доза грижа. 
Венера започва да се движи във вашия сектор на любовта и творчеството след 5 ноември, така че вашият романтичен живот ще цъфти като черешов цвят. Това е добро небесно послание, че е време да поставите вашите желания на първо място. Ще бъдете абсолютно магнетични и със сигурност ще откриете, че имате много нови възможности. Ако ви вълнува бременност или се занимавате с творчески проекти, в това също ще се справите добре. 

Сега необвързаните Деви също имат добри шансове с противоположния пол и могат да срещнат някой важен човек.  
Деви, късметът е на ваша страна, така че не го отхвърляйте!

Везни - Скъпи Везни, през ноември животът може да бъде особено объркващ – сякаш сте изключително мотивирани за ново начало, но все пак срещате малки закъснения и предизвикателства. Инстинктите ви ще бъдат много остри, а интуицията ви ще ви води през трудни ситуации. В същото време вашето подсъзнание чрез сънища и случайни асоциации ще ви насочи към важни въпроси, опитвайки се да ви защити. Не пренебрегвайте знаците; обърнете внимание на това, което се случва около вас. Всичко се случва с причина. 

След средата на месеца ще можете да намерите решения на проблеми, които са ви обезпокоили или задължения, които ви затрудняват. Този месец е свързан изцяло с личния ви баланс, така че не забравяйте да се справите сериозно с него, за да внесете толкова желаните мир и спокойствие в живота си.
През ноември ще търсите баланс във всичко. Тъй като последните няколко месеца от годината са идеални за ретроспекция, повечето хора Везни вероятно ще спрат и помислят за своите проекти за следващия годишен период. Представителите на този знак ще трябва да се отърват от някои стари окови, за да върви всичко добре!

Везните обикновено са комуникативни, забавни и креативни. Изпълнени сте с любов, която дарявате на околните. Вземането на решения не е нещо лесно за вас, но правите всичко възможно да се справите добре в различни ситуации. Вашата гъвкавост е една от най-силните ви страни. 

Бъдете малко внимателни в края на месеца, когато някои препятствия може да ви притесняват. С вашата лесна адаптивност предизвикателствата няма да са толкова сложни. Вашият партньор също ще играе важна роля, тъй като неговата подкрепа и присъствие ще ви помогне да преминете през трудните моменти.

Ако говорим за любов, Везните ще имат страхотни моменти през ноември. Родените ще бъдат повлияни от енергията на Венера и следователно ще искат да се срещат с нови хора и да започнат отношения, ако са свободни. Тази енергия ще бъде идеална за случайни срещи. Обвързаните и семейните също ще си прекарат добре, защото романтичното настроение ще преобладава през месеца. Отделете време, за да се насладите още повече на компанията един на друг.


Скорпион – Скъпи Скорпиони, Слънцето е във вашия зодиакален знак до 21 ноември, всички погледи са насочени към вас. По време на вашето слънчево завръщане е от изключителна важност да настроите създаването на модели, според които бихте искали да се изградите.
Новолунието във вашият зодиакален знак се появява на 4 ноември - космическата врата и зелената светлина, казващи: „времето е сега!“ С толкова много небесна подкрепа, вие със сигурност ще се издигнете и ще успеете. Още по-вълнуващо е, че огненият Марс също се е установил във вашия знак и ще подсили вашето самочувствие и енергийно ниво! Това означава, че трябва да поемете водеща роля във всичките си лични и професионални цели, а не просто да чакате нещата да си дойдат на мястото. 
Ако нещата не вървят по план, винаги можете да направите необходимите промени, за да ги приспособите към вашите изисквания. Единственият капан, който трябва да избягвате този месец е, да искате повече, отколкото сте готови да дадете и да бъдете твърде настойчиви. 

Ако търсите работа, обърнете внимание на всички оферти, които получавате и бъдете много внимателни. Очакват се интересни развития във вашите финанси, стига да положите известни усилия в преодоляването на предизвикателствата.

Този месец любовният ви живот ще бъде интензивен, изпълнен със страст и импулс. Вероятно ще се поддадете на физическите удоволствия, за да се почувствате живи. Вашият личен чар ще ви направи център на внимание и лесно ще можете да привличате хората. Ако сте необвързани, излезте, забавлявайте се и се потопете в играта на съблазняване. Внимавайте да не сплашвате другите със своя ентусиазъм и самочувствие. Трябва да поддържате добър баланс. Съжителството в брака ви или във връзката ви ще бъде много гладко и хармонично. Насладете се на силните емоции и благоволението на Вселената.


Стрелец – Скъпи Стрелци, през ноември ще се чувствате уверени и динамични, за да постигнете целите си. Ще имате изключително доверие в своите сили и няма да ви се налага да приспособявате нуждите си към нуждите на другите. 

Месецът може да бъде за някои доста емоционален и стресиращ. В крайна сметка точно през ноември ни очаква лунно затъмнение, което може да изостри съществуващите проблеми и да създаде усещане за криза. 
От професионална гледна точка всичко върви както обикновено. Следователно много големият успех не е заложен непременно в програмата ви. Просто през този период е по-добре да се съсредоточите върху най-важните си дела, да не се опитвате да се занимавате с нови проекти и да работите колкото е възможно повече. Планетарната обстановка не благоприятства инвестициите или динамичните стъпки като цяло. Така че е по-добре да се ограничите до ежедневните си задължения, като внимавате да не оставяте проблемите да висят.

Този месец ще се съсредоточите най-вече върху семейния и домашния си живот, тъй като планетите ви насочват към тази посока. Изглежда, че вашите делови/бизнес дела нямат значителен потенциал за развитие, така че не изразходвайте енергията си ненужно. Ниският енергиен потенциал през ноември ще ви кара да се уморявате не само от физическо натоварване, но и от интелектуална работа. Опитайте се да създадете хармония у дома.
След 22 ноември, когато Слънцето премине във вашия знак, ще почувствате, че в живота ви започва нова глава. Ще се появят нови мечти, нови планове и нови интереси. Ще се почувствате заредени с позитивна енергия, настроението ви ще се подобри  и това ще се отрази цялостно на благосъстоянието ви. Трябва да бъдете по-активни и продуктивни, да проявявате откритост и добра воля към другите. Бъдете толерантни и уважаващи. 
Семейните и обвързаните ще могат да останат почти през целия месец в атмосфера на взаимно разбирателство и любов със семейството и приятелите. Свободните представители на знака няма да имат много време за романтика. Ще има твърде много разсейващи въпроси, на които трябва да се обърне внимание.  Ще са твърде заети със себе си, за да пуснат някой друг в своя свят.  


Козирог – Скъпи Козирози, през ноември е изключително важно да се научите как правилно да приоритизирате почти всички въпроси. Трябва да насочите енергията си само към решаване на наистина важни задачи. Вашата вътрешна сила ще ви даде преднината и ресурсите за постигане на вашите лични стремежи. Силно сте фокусирани върху целта си, знаете точно какво искате да постигнете и как да го постигнете. Ситуациите няма да ограничават вашия избор и ходове, така че имате силата да правите промените, които смятате, че ще ви бъдат от полза. Избягвайте големите думи и интензивната дейност в началото на месеца, когато е по-разумно да действате консервативно. В крайна сметка условията ще се подобрят. 
Ще покажете особена интелигентност във финансовите си ходове и това ще ви помогне да изясните целите си относно начините, по които искате да правите пари. Всяко бързане може да навреди както на кариерата, така и на възможностите ви за печалба. Има голяма вероятност да надцените способностите си. И едва през третата десетдневка, когато Слънцето премине в знака на Стрелец, а планетите Марс и Нептун, Меркурий и Сатурн ще направят хармонични аспекти помежду си, може да очаквате подобрение на ситуацията, свързана с работата. Ако мислите обаче за смяна на работа, това не е подходящото време, изчакайте по-добри времена и възможности.

Този месец семейните проблеми ще бъдат приоритет за вас, а не проблемите в кариерата. С настъпването на месеца ще бъдете все по-ангажирани с вашите домашни и лични дела.
От 5 ноември Венера ще бъде до вас и ще ви донесе прекрасни дни в партньорството. Ноември ще бъде месец на личен триумф за свободните представители на знака. Вие ще бъдете център на внимание, лесно можете да спечелите симпатиите и човека, който харесвате. Предпоследният месец на есента е благоприятен за нови запознанства и началото на сериозна връзка. Най-благоприятният период за личен живот настъпва при Козирозите в края на месеца. Лесната комуникация може да прерасне в искрени чувства. 
Съвет: излизайте повече и се забавлявайте! Вашият собствен чар също ще бъде интензивен и ще привлича другите.


Водолей – Скъпи Водолеи, ноември е труден месец за вас, макар да се срещат и късметлии. Тъй като могъщият Марс внася приток на енергия във вашия слънчев десети дом през целия месец, вие със сигурност ще работите усилено на работното си място, а някои ще стартират важни етапи и проекти в професионалния си живот. Ще има и такива, които ще загубят позиция или по други причини ще решат да сменят местоработата си. 
Бъдете внимателни към детайлите и обмисляйте внимателно всяка стъпка, която предприемате. Ще ви липсва чувство за свобода, ограниченията ще оказват натиск върху вас, което може да ви направи раздразнителни и агресивни. Ще трябва да защитавате идеите си, да се борите за запазване на позицията, авторитета си, както и за разширяване на финансовите възможности. По-добре е да не поемате рискове и да не сключвате нови договори, тъй като най-вероятно ще доведат до сериозни проблеми.

Отслабване на жизнения потенциал. При вас са уязвими сърдечната област, гръбначният стълб и долните крайници. Може да се явят проблеми в тези области. Избягвайте да стоите дълго време прави. Нервността ще бъде често явление. Лесно ще се поддавате на инстинктите и емоциите си. Чувството за напрежение, умора и безнадеждност в много случаи ще доведат до липса на желание за каквото и да е. 
Като цяло ще имате трудно общуване с околните. Възможни проблеми с работодатели. На работното място могат да възникнат критични ситуации. Лесно може да си създадете врагове. Партньорите ви ще изискват твърде много от вас. Предизвикателствата може да ви изглеждат непреодолими, но вярата и силата ви ще бъдат вашата опора. От време на време обаче късметът също ще ви се усмихва като слънцето, което наднича на моменти зад облаците. Бъдете съсредоточени, смели и последователни – това очакват от вас силите на съдбата.
Този месец Водолеят има добри любовни аспекти, на свободните хора се откриват възможности да намерят сродна душа. Платоничната връзка с някой от приятелите ви може да се превърне в нещо повече. Но е възможно и приятел да ви запознае с нова любов.


Риби -  Скъпи Риби, през ноември съдбата ще се заеме с писането на житейския ви сценарий. Подкрепата на планетарната настройка ще бъде очевидна и ще ви помогне да постигнете професионалните си цели. Разположението на планетите затруднява притока на пари, така че помислете добре, преди да сключите каквато и да е финансова сделка. Затъмнението на 19 ноември може да изостри ситуацията в работата и доходите. 
През ноември ще ви е трудно да управлявате времето си и да се организирате в личния си живот, както и в работата. Някои от вас ще са склонни повече да мечтаят, други ще са склонни да се подценяват, реагирайки на всяка промяна, дума по емоционален начин. Ще се разкъсвате между планове и надежди.
Постепенно в рамките на месеца ще почувствате нуждата да се отдръпнете и да се обърнете малко повече към вътрешното си аз. Ще търсите своята самостоятелност и независимост, като правите ходове, които ще ви доближат до себе си.

Без значение на каква възраст сте, винаги можете да направите промяна. Изправете се директно пред истината и направете следващия си избор въз основа на реалността, а не на фантазия или блянове.
Няма нищо лошо в необичайните планове, стига да са осъществими. Марс и Уран ще ви донесат много идеи през ноември, но те са трудни за изпълнение. Затова обмислете внимателно плановете си и се въздържайте, когато се съмнявате.

Нещата в любовния ви живот няма да са точно идеални. Отношенията могат да бъдат трудни и объркващи. За да избегнете това, трябва да промените стила си на общуване, да правите компромиси. Предстоят малки промени. Това означава, че ще трябва да прегледате съществуващите условия и да видите какво трябва да се промени, за да направите ситуацията по-функционална.
Вашите сили са ограничени. Този месец е важно да обърнете внимание на сигналите, които тялото ви изпраща. Ако се чувствате уморени и изтощени през повечето време и нищо не помага, тогава срещите трябва да бъдат разредени или отменени, за да можете да се отпуснете. Направете си малка разходка извън града. Това ще прочисти главата ви и ще ви даде много импулси. След това новите идеи се появяват почти от само себе си. Забавлявайте се!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5952 0

Свързани новини

Водещи новини