Денят е свързан е със справедливостта и въздаянието на миналите грехове

  • 25 октомври 2021 06:11

  • 2540
  • 0
 Денят е свързан е със справедливостта и въздаянието на миналите грехове
© pexels

Луната е в знак Близнаци до 00:01ч на 26 октомври 

Хората сега са прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки, неочаквани решения. Емоциите са по-повърхностни. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата.

Енергията се разпилява в безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, за свободно развлечение. 

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

След 17:12ч Луната излиза на празен ход до полунощ, след което преминава в знак Рак.

Лунен календар - 19 лунен ден до 21:18ч на 25 октомври (от 20:37ч на 24 октомври)

Денят е като наше огледало

Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е замъглено.

Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Днес лесно се стига до заблуждения и се правят грешки. 

Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са съблазън и илюзия - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и тогава чак да действате. Доверявайте се само на проверени източници или само ако сте уверени в тях. Не е подходящо време да се сменя местоработата или сферата на действие. Ученето изисква висока концентрация. 

Тежък период за бизнеса. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори, подписване на документи. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши с провал. Отложете финансовите дела и операции с недвижима собственост. 

Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. 

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътуване и смяна на обстановката. Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. Бъдете вежливи и предпазливи с колегите си. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Сексът е добре да се избягва.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти. 

20 лунен ден от 21:18ч на 25 октомври до 22:06ч на 26 октомври

Слънчев календар - 9 слънчев ден – Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Хубаво е да се посети църковен храм. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа. 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2540 0

Свързани новини

Водещи новини