Денят е като наше огледало

  • 24 октомври 2021 06:12

  • 29729
  • 0
Денят е като наше огледало
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 00:01ч на 26 октомври

Хората сега са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки, неочаквани решения. Емоциите са по-повърхностни. Повече се интересуват от интелектуалната страна на нещата. Енергията се разпилява в безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, за свободно развлечение. Засилват се екстровертните качества, ставаме по-активни, по-общителни и по разговорчиви, но и по склонни да изпуснем това, което не е за казване.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар - 18 лунен ден до 20:37ч на 24 октомври (от 20:03ч на 23 октомври)

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на този ден, може да срещнете препятствия и неприятности. Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас. Мислите трябва да се контролират - да не се допуска отрицателно мислене и егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Денят е като наше огледало. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност.  По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден, може да се определи какво е нашето огледало: дали е криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно.

Луна в Близнаци – полезни съвети

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. При това при жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете - кожата. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са силните аромати.

Може да бъде тежък период за семейните отношения. Често хората са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. За предпочитане по-малко да се общува. Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. 

Покупки – препоръчително е да се купуват само огледала и нищо повече.

19 лунен ден от 20:37ч на 24 октомври до 21:18ч на 25 октомври

Слънчев календар - 8 слънчев ден – Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
29729 0

Свързани новини

Водещи новини