Ден, в който трябва да се съхрани спокойствието

  • 22 октомври 2021 06:01

  • 29808
  • 0
Ден, в който трябва да се съхрани спокойствието
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 10:58ч на 23 октомври

Чудесно време за решаване на практически въпроси. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа. Търпението забележително нараства.

Хубаво е да се разхождате сред природата, да прекарате повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, зъбите, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Лунен календар - 16 лунен ден до 19:35ч на 22 октомври (от 19:10ч на 21 октомври)

Това е един светъл и чист ден, ден за миротворство, в който се осъществява равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Душата се чисти и чака като бял гълъб, кога ще бъде пусната от клетката. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Препоръчва се упражнения за балансиране, йога. Добре е да правите дихателни упражнения.

Ако човек съумее да живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празно любопитство, отмъстителност, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите движения и активност пораждат катастрофи в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. Време за контакти с природата, разходки, пътуване.

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който постоянно е раздразнен и се ядосва, страда, като правило има болести на жлъчката, а мъката и депресията могат да се отразят, например на стомаха. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден - пеперуда, гълъб.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Подходящо е за хармонизиране на вътрешния свят. Можете да се включите в психологически практики, които ви позволяват да видите радост в детайлите. Начертайте цвете с пет венчелистчета и запишете във всяко от тях всяка приятна дреболия, която ще ви се случи през деня -  от вкусна вечеря с любимото ви ястие до небрежна усмивка на минувач. За да запазите равномерно емоционално ниво, окадете стаята с тамян или лавандула. И е добре да запалите лилава свещ, за да се потопите в медитативно състояние и да защитите емоционалното си равнище.

17 лунен ден от 19:35ч на 22 октомври до 20:03ч на 23 октомври

Слънчев календар - 6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Добре е да успеете намерите пътя към сърцето на друг човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да направите нещо приятно за тях, правете им комплименти. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
29808 0

Водещи новини