Денят се счита за щастлив и успешен

  • 20 октомври 2021 06:55

  • 3030
  • 0
 Денят се счита за щастлив и успешен
© pixabay

Луната е в знак Овен до 23:00ч

Период на повишена умствена и физическа активност, целеустременост и оптимизъм. Но се появява лесна раздразнителност, агресивност, нетърпеливост, импулсивност и темпераментност. Опасно време, в което може да се зародят  конфликти, спорове, емоционален стрес и обидчивост.

Дори най-милият и приятен човек може да се превърне в грубиян, който не се интересува от чувствата на тези около него. Лошо се контролират емоциите. 

Бъдете внимателни с огъня, пазете се от наранявания с остри предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Често боли глава. Ако не е наложително, по-добре отложете отиване при стоматолог. Да не се претоварва зрението и очите. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни.

След 17:58ч Луната излиза на празен ход до 23ч, когато влиза в знак Телец.

Лунен календар - 14 лунен ден до 18:47ч на 20 октомври (от 18:26ч на 19 октомври)

Това е най-мощният енергиен ден на лунния месец.  Счита се за щастлив и успешен ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Съдбата ще ви покровителства. Избягвайте да прекарвате този специален ден в безделие. Не губете времето в дреболии. 

Мистичен ден – лесно може да бъде повдигната завесата, която съществува между различните измерения

Всякакви споразумения, сделки имат шанса да бъдат изключително успешни. Това е един от най-добрите дни за решаване на финансови проблеми. Денят е подходящ за пътувания и командировки, за промени, свързани с работата.

В този ден са възможни внезапни промени в настроението, тъй като психиката претърпява значителни натоварвания. Не трябва да оставяте обаче лоши чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. 

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Хубаво е енергийно да почистите къщата и пространството си. 

Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми.

Денят е подходящ за комуникация на всички нива: с приятели, близки, роднини, колеги, партньори. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. 

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото. 

В 17:58ч настъпва пълнолуние в знак Овен.

15 лунен ден от 18:47ч на 20 октомври до 19:10ч на 21 октомври

Слънчев календар - 4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3030 0

Свързани новини

Водещи новини