Луна в знак Риби – полезни съвети

  • 16 октомври 2021 10:09

  • 9279
  • 0
Луна в знак Риби – полезни съвети
© Pixabay (архив)

Подстригване

Дните, когато Луната е в Риби (16, 17 и 18.10 до 13:05ч), са неподходящи за посещение при фризьор. Може да се получи неприятен страничен ефект – пърхот и суха кожа. Измиването на косата обикновено може да има същия ефект. Не се препоръчва да харчите пари за къдрене - ще бъде краткотрайно и ще стане причина за орязване на краищата.

Маникюр

Съществува голям риск от инфекция, нараняване. Манипулациите, които не са насочени директно към грижата за нокътната плочка, се препоръчват да бъдат отложени за по-подходящи времена. Могат да се използват в домашни условия подхранващи маски, вани и други доказани ефективни средства.

Грижи за лицето и тялото

Подходяща е диета, насочена към премахване на шлаките и токсините. Подходящо за подхранващи маски, козметични процедури за лицето, шията и ръцете. Почистващите процедури се правят най-добре с леки продукти като лосиони, гелове, тоници и сок от краставица.

Можете активно да се занимавате с лечение на възпаление на кожата, по-специално акне. Трябва обаче да се спазва стерилност и още по-добре да се потърси помощта на специалист. Не извършвайте никакви манипулации, свързани с отстраняване на мазоли и врастнали нокти.

Ароматерапия

Когато Луната е в Риби, може да почувствате известен дискомфорт. Затова са подходящи ароматите на риган, индийско орехче, босилек, лилия, лотос и градински чай за подобряване на вътрешното състояние. Не експериментирайте с нови аромати, тъй като това може да причини алергии. Възможно е да започнете да се дразните от миризми, които преди това не са предизвиквали негативни емоции.

Може да се използва само аромат на лавандула. Можете да опушите стаята, където ще прекарате максимално време с аромати на пелин и жасмин, което ще ви помогне да се настроите на спокойна вълна. В края на деня отделете малко време за медитация и се опитайте да отпуснете напълно тялото си.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

Сексът е задължителен в тези дни!

Сега можете да реализирате най-нестандартните си сексуални желания. Сексуалният живот трябва да бъде разнообразен. Не е нужно да се притеснявате за нечие мнение, правила и процедури. Можете да дадете воля на чувствата и емоциите си.

Здравословни съвети

При Луна в Риби е подходящо да се започне лечение на кожата и гъбички по краката.

Домашен оцетен мехлем

Най-мощното лекарство, което ще помогне да се отървете от гъбичките, е оцетът и яйцето. От тях става отличен мехлем, който способства заздравяването на тъканите и омекотяване на засегнатата област на нокътя. Сурово пилешко яйце се поставя в чаша с оцет, после се поставя на тъмно, докато оцета разтвори черупката. След това трябва да се премахнат остатъците и да смесите оцета, малко олио и яйцето заедно. Мехлемът се нанася върху пръстите на крака, целофанът отгоре създава ефектът на вана. След това засегнатата омекнала зона се отстранява и на следващия ден мехлемът се нанася отново.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9279 0

Свързани новини

Водещи новини