Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене

  • 16 октомври 2021 06:11

  • 2956
  • 0
Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене
© Pixabay (архив)

Луната е в знак Риби от 05:23ч на 16 октомври до 13:05ч на 18 октомври.

Подходящо е да се ​​започнат дългосрочни проекти, за които вече са постигнати предварителни споразумения. Занимавайте се с дела, които изискват интуитивен подход. Общувайте с хора, с които не е нужно да се преструвате. Усвоявайте нови видове творческа дейност (можете да опитате да започнете да рисувате, да пишете музика, текстове или стихове, разкази, пробвайте се в дизайна). Участвайте в благотворителност и по какъвто и да е начин помагайте на тези, които се нуждаят от нея. Уредете си романтични срещи - вечеря на свещи, разходки, четене на любовна лирика, гледане на любовен филм.

Можете да започнете гладуване, за да отслабнете и да прочистите тялото. Уязвими са ходилата на краката.

Лунен календар - 10 лунен ден до 17:19ч на 16 октомври (от 16:51ч на 15 октомври)

Хубав и щастлив лунен ден. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Този ден е силно енергиен. Нищо чудно, че символът на деня е фонтан, олицетворяващ източника на живота. Може да ви обземе чувство на ентусиазъм, оптимизъм, усещане за жизненост. Мнозина ще почувстват, че са готови да „преместват планини“.

Всички дела сега вървят добре. Договорите биха имали добра перспектива. Продуктивни ще са пътуванията и преговорите.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 октомври

Благоприятно за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Може да организирате семейна вечеря. Не се препоръчва уединение. По-малко емоции! Опасни са семейните спорове и конфликти, ако възникнат сега, ще останат в семейството за дълго, образно казано „ще пуснат корени”.

На 10 лунен ден могат да възникнат всякакви малки неприятности и беди, но не се препоръчва да ги приемате присърце, защото всичките им последствия са краткотрайни и скоро ще бъдат забравени, без да оставят следа в душата ви.

За здравето е един от най-благоприятните дни, когато даже при най-безнадеждно болните се подобрява самочувствието. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Подходящо време за йога, медитация, духовни практики.

Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.

11 лунен ден от 17:19ч на 16 октомври до 17:44ч на 17 октомври

Слънчев календар - 30 слънчев ден – Ден на Божията благодат. Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Хубаво е да има много светлина.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2956 0

Свързани новини

Водещи новини