Ако ви се доплаче, не се сдържайте – сълзите днес са пречистващи

  • 10 октомври 2021 05:57

  • 2938
  • 0
Ако ви се доплаче, не се сдържайте – сълзите днес са пречистващи
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец до 20:16ч на 11 октомври

Този период е пълен с оптимизъм. Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Може да възникне желание да се повеселите и да се разгори страст към хубавия живот. Тези дни са много подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път. Хората започват да се стремят към социума, обществения живот, социалните отношения, стават по философски настроени.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система, жлъчката.

Лунен календар – 5 лунен ден от 12:19ч на 10 октомври до 13:33ч на 11 октомври

Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Време за проверка на верността към принципите. Символ на деня е Еднорога, който означава чистота и целомъдрие.

Не е подходящо за сериозни и нови дела, за творческа дейност. За бизнеса също не е добър ден. Започнатото днес води до обратния резултат. Важните неща пренесете за по-благоприятно време.

Добре е да сведете контактите до минимум и да прекарате повече време в уединение, в безопасна обстановка. Не трябва да проявявате гнева си и да вредите на никого, тъй като всяко престъпно намерение ще получи същия отрицателен отговор под формата на сериозно наказание. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас.

Седмичен хороскоп от 4 до 10 октомври

Денят е идеален за развиване на по-висши качества като любов и прошка. Благоприятно е за работа над чистотата на мислите и желанията. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването, днес се приветства. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над осъзнатостта. Особено полезно е практикуването на йога, при което има релаксация не само на тялото, но и на ума.

Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване.

Уязвим е стомаха. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Препоръчва се само лека и прясна храна, млечни и свежи продукти, лесни за храносмилане. Да се избягва месото. Пийте повече билкови чайове. Ако здравето ви пострада днес, това е знак, че трябва да промените нещо в себе си. Всяка храна, която приемате сега и постъпва в организма, се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден се смята за целебен, трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните пози е добре да се избягват.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

Подстригването може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на това може да се освободите от депресивно състояние.

Слънчев календар - 24 слънчев ден – Необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Много труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на съвестта и жизнените принципи. Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да влизате в конфронтация. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги, на свещени текстове.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2938 0

Водещи новини