Новата Луна във Везни внася баланс в живота ни

  • 05 октомври 2021 15:26

  • 5547
  • 0
Новата Луна във Везни внася баланс в живота ни
© Pixabay

Новата Луна на 6 октомври в 14:07ч, ще ни помогне да внесем баланс в живота си, като се свържем с вътрешната хармония и истина. Новолунието винаги отваря нова глава от битието ни. Промяната е във въздуха, но преди да предприемем действия, трябва да натиснем бутона за пауза и да се настроим за насоки.

На този ден Луната ще се присъедини към Слънцето, а също и към Меркурий и Марс - всички те се намират във Везни. Тъй като Луната управлява нашето вътрешно аз и Слънцето управлява външната ни личност, очаквайте да почувствате ефектите на Везните от двете страни на себе си. Новолунието образува тясна връзка с Марс (планетата на агресията и страстта) и Меркурий (планетата на комуникирането), също ще почувствате Везните, които влияят на вашите страстни емоции, а също и на вашите комуникации. И с Меркурий, който в момента е ретрограден, този небесен момент създава необичайна астрологична комбинация.

Везните се управляват от планетата Венера и са представени от везните, символизиращи постоянен стремеж към баланс и справедливост. Везните внимателно обмислят и претеглят всяка опция. Въпреки че този процес понякога може да доведе до нерешителност, той е в услуга на нещо много по-голямо - постигане на хармония между всички същества. Той е включен в естествения ред на живота и е силно чувствителен към всичко, което накланя везните само в едната посока. Венера ни напомня, че хармонията е универсалната вибрация на любовта. 

Седмичен хороскоп от 4 до 10 октомври

Марс внасяйки елемент на действие и задвижване към планетарната енергия във Везни. Може би би било полезно да работите за постигане на баланс между професионален и личен живот или за здравословна връзка с някого в живота си, постигане на баланс между сърцето и ума. Каквото и да е, сега е моментът да помислите, да оформите намерения и да започнете да предприемате действия за възстановяване на вътрешния мир.

Управителят на Везни - Венера, си проправя път през Скорпион. Тя ни напомня да копаем дълбоко в себе си за отговори, тъй като нашата вътрешна истина често се намира в сенките. Всичко, което изплува от тъмните ъгли на ума, може да ни даде представа защо изпитваме дисбаланс. Дисхармонията често е резултат от незараснала сянка, страхове и рани и това е покана да обичате тази част от себе си по-дълбоко, докато търсите баланс в живота си. 

В момента на Новолунието (в следобедните часове) може да се почувствате раздразнително и да имате емоционални изблици. Моментът не е подходящ да обсъждате критични въпроси, чувството ви за перспектива ще бъде изкривено и може да действате набързо без мисъл. Ако можете да се контролирате, ще можете да поемете инициатива, която обикновено би била трудна.

Почетете това новолуние като направите

Медитация за баланс

Седнете на тихо място и си позволете да влезете вътре в себе си за отговори. Бъдете радикално честни със себе си за това къде се чувствате дисбалансирани, защо и как е станало това. След това медитирайте как бихте искали да внесете баланс в живота си и как би изглеждало това.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5547 0

Свързани новини

Водещи новини