Седмичен хороскоп от 4 до 10 октомври

  • 04 октомври 2021 09:59

  • 4973
  • 0
Седмичен хороскоп от 4 до 10 октомври
© Pixabay

По-важни астро-аспекти

На 4 октомври Меркурий  R тригон Юпитер

На 6 октомври новолуние в знак Везни

На 6 октомври Плутон става директен

На 7 октомври Венера влиза в знак Стрелец

На 8 октомври Слънцето съвпад с Марс

На 9 октомври Слънцето съвпад с Меркурий R

На 10 Меркурий R съвпад с Марс

Луна през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

Благоприятни дни за подстригване –  5, 6 (до 14:07ч), 7, 8, 10 (след 12:19ч) октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата – 6 (след 14:00ч), 7, 8, 9, 10 октомври

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

05.10. 11:47 - 05.10. 15:42
07.10. 08:04 - 07.10. 17:23
09.10. 09:06 - 09.10. 18:25

Овен – Емоциите и отношенията ви ще излязат на преден план тази седмица. Пазете се от унизителни думи към другите. Запазете лицето на добър човек, който може да разбира хората. Нещата няма да са спокойни за вас, но скоро можете да очаквате подобрение. Не мислете, че винаги трябва да държите всичко в ръцете си. Не можете да имате пълен контрол над хода на събитията и особено над хората. Влиянието на Слънцето носи страст, но и неконтролирани емоции, които влияят хаотично на сърцата ви. Пазете се от неочакван флирт, това може да застраши дългосрочната ви връзка.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 7

Телец – Понякога е много лесно да забравите за финансовия си бюджет и да си купите красиви неща, които ще ви направят щастливи. Запитайте се обаче дали това физическо удоволствие няма да ви навреди финансово. Ако се чувствате недооценени на работното място, е подходящ момент да помислите за промяна на работата си. Разбира се, не е нужно да напускате веднага. Тази седмица ще бъде изключително романтична за вас, ще бъде изпълнена с любов.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 8, 9

Близнаци – Трябва да посветите този период главно на развиване на добри взаимоотношения във вашата среда и да не възприемате негативните енергии около вас. Ако не обръщате внимание на думите, може много бързо да нараните любимия човек. По-добре помислете два пъти, преди да кажете нещо. Вашият партньор може да чувства, че не му давате толкова любов, колкото заслужава. Ако не искате да потърси любов в чужди ръце, докажете му, че го обичате. Намерете малко повече време за себе си и почивайте повече. Бъдете внимателни, когато подписвате договори.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5, 10

Рак – Трябва да завършите някои неща, които сте започнали отдавна. Организацията трябва да е на първо място. Можете да прекарате страхотни моменти у дома с партньора си. Опитайте се да бъдете отворени за нови възможности за любов, но не се връщайте към старите истории. Възможно е тази седмица да инвестирате пари в някои малки ремонти в или в обзавеждането на дома. Внимавайте какво казвате и най-вече на кого имате доверие, защото може би човекът, който се представя за ваш приятел, не е! Рано или късно всяка истина излиза наяве.

Благоприятни дни – 4, 5, 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

Хороскоп за октомври

Лъв – Успехът ще бъде с вас, ако положите усилия и сте готови за нови предизвикателства. Не бъдете твърде отворени към колегите, пазете някои неща за себе си. В отлично настроение сте и можете всичко. Имате излишна енергия. Вие сте креативни. Знаете точно как и към кого да се обърнете, за да получите всичко, което искате. Не пропускайте добри възможности за пътуване, за забавление. Ако сте необвързани, можете да срещнете някого чрез приятел.

Благоприятни дни – 6, 7, 10

Бъдете внимателни – 8, 9

Дева – Не се опитвайте да се борите с обстоятелствата тази седмица. Просто продължете да се движите с потока, тъй като това е най-доброто решение в тази ситуация. Когато разговаряте с другите, уверете се, че сте разбрани правилно. Това ще помогне да се избегне объркване в бъдеще. Пред вас могат да се отворят нови възможности. Избягвайте да говорите много, особено с някой, когото не познавате много добре. По-добре не споделяйте плановете си, действайте тайно и късметът ще бъде на ваша страна. 

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 4, 5, 10

Везни – Както и миналата седмица, темпът на работа ще бъде много бърз, напрегнат, изпълнен с важни задължения, които трябва да бъдат изпълнени. Доброто настроение и положителните емоции, които излъчвате, ще привличат хората към вас като магнит. Тази седмица е богата на срещи с приятели и познати, планирани и непланирани. Опитайте се, въпреки оптимистичното си отношение, да прецените реалистично силните си страни и да не се претоварвате с излишни грижи и неприятности.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 7

Скорпион – Избирайки правилната стратегия и полагайки усилия, все пак ще стигнете до лавровия венец. И ако сте мързеливи, тогава ще получите само метла за баня. От вас зависи какво ще изберете. Ще бъдете пълни с всякакви идеи и бързо ще ги реализирате. Поемете инициативата и ще постигнете много в работата и в любовта. Почивайте повече и прекарвайте време сред природата и спокойна среда. Движете се повече на чист въздух и на слънце.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 8, 9

Стрелец –Тази седмица ще можете лесно да постигнете онези цели, които доскоро изглеждаха непостижими. Късметът сам идва в ръцете ви. Възможно е да настъпи радикална промяна в нагласите ви. Ще ви е необходима добра способност да се адаптирате, за да устоите на всички разнообразни предизвикателства. Душата ви ще жадува за романтика в следващите дни, докато звездите ви призовават да бъдете максимално практични във всички области. Съдбата може да ви подхвърли ново запознанство, но не възлагайте твърде големи надежди.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5, 10

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела

Козирог – Ако нещо не върви по план, не се изнервяйте. Може би това е още по-добре. Тази седмица изпълнението на желанията е доста вероятно, само ако имат повече или по-малко реални очертания. Не пренебрегвайте възможността да създадете нови познанства, те могат да отворят нови хоризонти пред вас. Ще бъдете изключително смели и ще преодолеете всички трудности и пречки с оптимизъм и добра воля. Пред вас са дни на добри, но не чак толкова значими любовни възможности.

Благоприятни дни – 4, 5, 8, 9

Бъдете внимателни –6, 7

Водолей – Тази седмица чувствата ви ще бъдат подложени на изпитание. Недейте да планирате нищо, но следвайте сърцето и интуицията си. Така ще постигнете точно това, от което се нуждаете, както в работата си, така и в личния си живот. Търсеното решение ще дойде при вас в подходящия момент, или всичко ще се получи от само себе си. Важно е само да поддържате оптимизъм и да не се поддавате на негативни мисли. Можете да срещнете интересен човек на кратко пътуване, ако сте необвързани сериозно.

Благоприятни дни – 6, 7, 10

Бъдете внимателни – 8, 9

Риби – Тази седмица спестете енергията си, дайте възможност на другите сами да решат собствените си проблеми. Бъдете особено пестеливи, не давайте пари назаем и отлагайте непланирани разходи. Няма да виждате ясно някои неща, но съществува опасност от несериозни и бързи решения. Вятърът на промяната очевидно се издига около вас. Напълно възможно е това да отнеме от вас ненужни хора и ненужни проблеми. Някои ще почувстват изкушението от тайна любовна връзка.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 4, 5, 10

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4973 0

Свързани новини

Водещи новини