Време за революционно преструктуриране на собствения живот

  • 27 септември 2021 05:59

  • 3470
  • 0
Време за революционно преструктуриране на собствения живот
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 16:35ч на 28 септември

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Енергията се разпилява в „нищонеправене”, свободни развлечения, безгрижно любопитство, безполезни усилия. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Да останете сами не е добре, посещение при роднини или близки приятели ще донесе повече радост. Емоциите са повърхностни, въпреки че предизвикват бурни реакции. Човек започва да търси нова, свежа информация, става любознателен, има потребност от „храна за ума”.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Лунен календар – 21 лунен ден до 22:40ч на 27 септември (от 22:04ч на 26 септември)

Символът на деня е Конят, Колесницата, Пегас  – олицетворяващи безкрайната надежда и активното движение към постигане на по-висока цел. Денят има мощна енергия, която събужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост. 21 лунен ден е много активен, творчески ден. Време за неукротимо движение напред, за революционно преструктуриране на собствения живот.

Пълнолунието в Риби ни води в света на мечтите

 Активен ден, в който се препоръчва да се движите напред, да получавате, да постигате триумф, да бъдете верни на себе си и на принципите си, но е важно да сте честни и справедливи. Времето на пробуждане на таланти, което означава, че трябва да се занимавате с това, което отдавна сте искали, но не сте намерили възможности.

Този ден се нарича „ден на братството“. Всякакви колективни дейности са благоприятни.  Сега не бива да оставате сами дълго време, нужно е да сте по-близо до хората, да прекарате този ден с приятели или колеги от работа. Ако сте имали първата си среща в двадесет и първия лунен ден, смятайте себе си за късметлия. Тези отношения често се превръщат в сериозни. 

В този ден е необходимо да се отхвърлят съмненията и да се запази чистотата на мислите. Не бива да се проявява егоизъм, дребнавост. Може да се наложи да жертвате своите интереси. Останете на страната на справедливостта и защитавайте своето мнение. Не лъжете и не позволявайте на другите да ви лъжат. Може би ще се събуди у вас желание за ред, стабилност или промени. Не се страхувайте да проведете лични реформи. Чувствайте се свободни да решавате натрупаните вътрешни проблеми, бъдете активни и упорити в постигането на целта си. 

Слушайте интуицията, тя знае отговорите на всички въпроси и днес със сигурност ще е вашият най-добър съветник. Търсенето на изчезналите животни и хора може да бъде увенчано с успех. За крадците, престъпниците и мошениците денят е изключително неблагоприятен. Престъпленията им бързо ще се разкрият, а отмъщението няма да се забави да ги застигне. 

Болестите, които се появяват днес, могат да бъдат опасни и непредсказуеми. 

В двадесет и първия лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, креативен, изпълнен с нови идеи, техники и позиции. Днес сексът е творчески акт. Представете си, че телата ви са в ръцете на Божествен Скулптор, който ви извайва чрез Любовта. Предайте се на фантазиите си, не се сдържайте.

Марс във Везни - "Правете любов, а не война"

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието. Ако възникнат проблеми с финансите или със здравето, то подстрижете малко, няколко косъма и всичко ще се реши от само себе си.

Някои мистични училища твърдят, че благотворителните дела, извършени в двадесет и първия лунен ден, няколко пъти увеличават добрата карма и помагат да се освободим от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

22 лунен ден от 22:40ч на 27 септември до 23:24ч на 28 септември

Слънчев календар - 11 слънчев ден – Ден на промените. Трябва да отреагирате веднага на променящите се ситуации и да го правите на подсъзнателно ниво, без да обмисляте решенията. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3470 0

Водещи новини