В този ден ни се дава шанс да се превърнем от роби на съдбата си в свои господари

  • 26 септември 2021 06:59

  • 6956
  • 0
В този ден ни се дава шанс да се превърнем от роби на съдбата си в свои господари
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци от 03:38ч до 16:35ч на 28 септември

Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени в мислите и чувствата си. В този лунен период околните оказват огромно въздействие. Всичко, което започнете сега ще бъде дълготрайно, но няма да има такъв завършък, какъвто сте планирали. Сега е много благоприятно за литературно творчество. Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорливи, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Добре е да проведете “разузнаване на чужда територия”. Новата или неправилно разбраната информация ще ви доведе до неправилни изводи.

Денят е сложен и носи трудности

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Лунен календар – 20 лунен ден до 22:04ч на 26 септември (от 21:33ч на 25 септември)

Ден, в който става алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. В този ден ни се дава шанс да се превърнем от роби на съдбата си в свои господари.

Ден подходящ за размисъл, в който можете да вземете важни решения. Всичко предприето в двадесетия лунен ден е придружено от късмет и носи успех. Добър ден за определяне на цел, действие. След като сте направили избор, трябва да го следвате. Съмненията и колебанията са противопоказани.

В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо, да започнете да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция.

Следете своите мисли, думи и постъпки. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти, затова не се карайте със своите близки. Всяка неправилно изречена дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще.

Всички действия трябва да са внимателно обмислени. По-добре е да работите бавно, но качествено, като проверявате всяка предприета стъпка. Направете това, което обстоятелствата изискват.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, вече могат да се осъществят. Сцена на ревност и неразбирателство могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Очите, нервната система, стомахът са уязвими. Съществува опасност от фрактури на костите.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов човек, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно да стане най-добрият ви приятел.

Ден на емоционален подем

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

21 лунен ден от 22:04ч на 26 септември до 22:40ч на 27 септември

Слънчев календар - 10 слънчев ден – Контактите да се сведат до минимум. Подходящо за уединение. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
6956 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини