Днешният ден служи като наше огледало

  • 24 септември 2021 06:05

  • 4618
  • 0
Днешният ден служи като наше огледало
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 03:38ч на 26 септември

Когато уловим позитивното влияние на Луната можем да станем доста хармонични в този период. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат.

Този период може да се определи като времето, когато се усеща притокът на жизненост, когато се проявява естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение. Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система.

Лунен календар – 18 лунен ден до 21:07ч на 24 септември (от 20:44ч на 23 септември)

Днешният ден служи като наше огледало. Днес околният свят отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри, къде да направите корекция. Ако чуете благодарност днес, похвалят ви за нещо, това означава, че обичате света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не допускате отрицателните. Има опасност лесно да се изпадне под чуждо влияние, затова ограничете контактите.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са сега силните аромати. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Добре е да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се избягва много сладко.

Може да е тежък период за семейните отношения. Някои хора в този ден могат да изпаднат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. 

Подстрижката активизира вашата енергетика, засилва вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате намерение да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

19 лунен ден от 21:07ч на 24 септември до 21:33ч на 25 септември

Слънчев календар - 8 слънчев ден – Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Този слънчев ден носи късмет на тези, които се чувстват свободни и спокойни.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4618 0

Водещи новини