В този ден Самият Създател ни помага във всичко

  • 20 септември 2021 06:11

  • 2429
  • 0
В този ден Самият Създател ни помага във всичко
© Pixabay

Луната е в знак Риби до 06:14ч на 21 септември

В тези дни се изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Преобладават романтично настроение и мечтателност.

Ходилата на краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва прекомерната употреба на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики.

Лунен календар – 14 лунен ден до 19:39ч на 20 септември (от 19:15ч на 19 септември)

Това е най-мощният ден на месеца. Днес интуицията е особено силна. Някои може да изпитат лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са активността, действието и физическото натоварване. Старайте се да бъдете в спокойно и добро настроение. Не започвайте да изяснявате отношения, да ругаете, да се ядосвате. Подарете на близките си хора цялото си внимание и любов.

На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни помага във всичко. Остават последните мигове преди пълнолунието във вторник. Атмосферата е много наситена. Възможно е да използвате енергията на Луната в свои собствени интереси. Ако пропуснете този момент, вече не сте в състояние да повлияете на нищо. След пълнолунието идва момент, в който заобикалящата реалност не зависи от вашите действия. 

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдаде предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване (без течности). В този ден очите са особено чувствителни, опитайте се да не претоварвате зрението си.

Ако искате да се разделите с някое лице или хора, занимание, задължения - сега е прекрасно време за това. Всичко, което ви пречи, всичко, което е в тежест за вас, можете безопасно да премахнете днес от живота си. Трябва да се отървете от всичко излишно, доколкото е възможно - както физически, така и морално. Всяко пречистване на организма е добре дошло. Препоръчва се енергийно и физически да почистите себе си, къщата и пространството около вас. По това време човешкото тяло преминава през уникален етап: неговите способности се разширяват. Разбира се, това изисква повече енергия и вътрешни сили. 

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние.

В този ден се счита, че числото 5 носи късмет - може да се използва като талисман. Цветовете на деня – бяло, лилаво, виолетово са изпълнени с положителна енергия и носят късмет.

Луната днес пази всички пътници, чудесно е да сте на път.

15 лунен ден от 19:39ч на 20 септември до 20:01ч на 21 септември

Слънчев календар - 4 слънчев ден – Ден на активните занимания и за поемане на премерен риск. Не е подходящо време за завършване на стари дела. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2429 0

Водещи новини