Ден на спонтанността и непредсказуемостта

  • 18 септември 2021 06:07

  • 3369
  • 0
Ден на спонтанността и непредсказуемостта
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 23:24ч на 18 септември

Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Привлича ни новото, необичайното. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Ден за отдих и разпускане. Не трябва да се претоварвате. Избягвайте да влизате в конфликти. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Светът в това време е непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко.

Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с комуникационните връзки. Уязвими са коленете, долните стави, вените. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Чувствителна е нервната система.

Луната е на празен ход от 12:16ч до 23:24ч. Нищо важно не предприемайте.

Лунен календар – 12 лунен ден до 18:47ч на 18 септември (от 18:14ч на 17 септември)

Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Небесна хроника за 17 септември

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Окажете помощ на страничен човек, например да преведете старица през улицата, да помогнете на някоя майка с количката.

Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Посетете църква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи.

Сърцето е най-уязвимия орган през деня. В повечето случаи проблемите с него могат да бъдат предизвикани по психологически причини. Хората, които пият алкохол да не прекаляват с него. Обратно - на тези, които не пият или пият малко се препоръчва нещо крепко - водка, коняк, уиски, но не повече от една чашка. Основните проблеми със здравето могат да бъдат предизвикани от гняв и емоционално напрежение.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

13 лунен ден от 18:47ч на 18 септември до 19:15ч на 19 септември

Слънчев календар - 2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Разграничавайте доброто от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3369 0

Свързани новини

Водещи новини