В този ден могат да се изявят нашите слаби страни и недостатъци

  • 14 септември 2021 06:06

  • 2348
  • 0
В този ден могат да се изявят нашите слаби страни и недостатъци
© Pixabay

От 13:59ч до 14:35ч Луната се движи на празен ход. Нищо важно не започвайте.

Луната е в знак Стрелец и от 14:35ч преминава в знак Козирог, където ще остане до 18:24ч на 16 септември

Подходящо време за епилация, рязане на нокти и маникюр, за пилинг и грижа за кожата - подхранващи маски и подмладяващи процедури. Маските от глина са много полезни. 

Уязвими са костите, коленете, жлъчен мехур, черен дроб, кожата. Отложете посещението при зъболекар освен, ако не ви е спешен проблема. 

Лунен календар – 8 лунен ден от 15:40ч на 14 септември

Някои хора могат да почувстват нерешителност, раздвоение и неувереност. В 8 лунен ден Висшите сили дават на човек втори шанс да въплъти в реалността онези свои проекти, които не са се осъществили или са били отложени по някаква причина. Обаче към реализацията на вашите замисли сега трябва да подхождате като използвате нови методи и нови нестандартни решения. 

Денят може да поднесе много неочаквани изненади. Това може да ви застави да вземате бързи нееднозначни решения.  Не се преуморявайте, избягвайте излишната суета и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено подходящо е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. 

9 лунен ден от 15:40ч на 14 септември до 16:42ч на 15 септември

Първия критичен ден от лунния цикъл. 9-ия лунен ден е опасен по свой начин, тъй като тъмните сили се събуждат днес и се опитват да ни съблазнят и изпитат. През цялото лунно денонощие ще чувствате негативната енергия и нейното въздействие. Могат да се изявят слабите ни страни и нашите недостатъци. Различни провокации ще идват от всички страни, така че останете скромни и не се поддавайте на илюзии. Тези, които имат чиста съвест, няма нужда да се притесняват от отрицателните последици. 

Висшите сили ни дават днес втори шанс

Какво можете да правите? Да си почивате, да възстановявате силата си. Посветете времето на вътрешния си свят. Отделете свободно време за хобито или увлеченията си. Добро време за решение на всекидневни проблеми, но не се занимавайте с важни въпроси. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Отлично време за пост и разтоварване. Изберете деликатни продукти и се откажете от изкуствените (газирани напитки, сладкиши и т.н.).

В емоциите може да се наблюдава безразличие или нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Бъдете търпеливи в разговор с другите. Избягвайте агресивността. Не се месете на никого в работите, тъй като чувствителността се увеличава и конфликтите лесно се разпалват. Избягвайте разговор с партньора си за съвместното ви бъдеще и анализ на чувствата.

Секс - В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат изнасилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Слънчев календар - 28 слънчев ден – В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение, медитации.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2348 0

Свързани новини

Водещи новини