Висшите сили ни дават днес втори шанс

  • 13 септември 2021 06:00

  • 4390
  • 0
Висшите сили ни дават днес втори шанс
© Pixabay

Луната е в знак Стрелец до 14:35ч на 14 септември

Период на висока емоционална активност. В тези дни се проявяват по-често качества като щедрост, великодушие, решителност, желание да се поучават другите. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Това е най-доброто време за учене, най-лесно се усвоява новата информация. Удават се всички дела с насоченост към социалния и обществения живот.

Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска.

Лунен календар – 7 лунен ден до 14:30ч на 13 септември

8 лунен ден от 14:30ч на 13 септември до 15:40ч на 14 септември

Ден за възраждане и кардинални промени, наситен с космическа енергия. Сега се пренастройва не само целия организъм, но и вътрешното съзнание. В този период става преоценка на ценностите, появяват се нови идеи, намират се решения по наболели въпроси. Някои хора могат да почувстват нерешителност, раздвоение и неувереност. Основната характеристика на този лунен ден е трансформация и възраждане. Неслучайно символ на деня е птицата Феникс. Бъдете внимателни с огъня.

В 8 лунен ден Висшите сили дават на човек втори шанс да въплъти в реалността онези свои проекти, които не са се осъществили или са били отложени по някаква причина. Обаче към реализацията на вашите замисли сега трябва да подхождате като използвате нови методи и нови нестандартни решения.

Денят може да поднесе много неочаквани изненади. Това може да ви застави да вземате бързи нееднозначни решения.  Не се преуморявайте, избягвайте излишната суета и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено подходящо е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност.

Хороскоп за септември

Спорове, конфликти възникнали сега, могат да се окажат фатални. Старайте се да ги избягвате. Всяка ваша дума може да измени хода на събитията, да разбие съдбата на някого. 8 лунен ден се явява още ден на прошката. Анализирайте ситуацията от гледна точка на днешния ден. Сега всичко може да ви изглежда по различен начин, даже глупаво и смешно. Проявете топлина и любов към своите близки.

Заболявания започнали в този ден болестта може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни. Най-добре е да се откажете. Могат да възникнат някакви усложнения. Емоционалният фон е нестабилен.

Подстригване не се препоръчва.

Слънчев календар - 27 слънчев ден – Днес  се създава мост между земния и небесния свят и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4390 0

Водещи новини