По-добре е да се мълчи този ден

  • 12 септември 2021 06:04

  • 4365
  • 0
По-добре е да се мълчи този ден
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион до 11:36ч и се движи на празен ход през това време.

Луната влиза в знак Стрелец в 11:36ч, където ще остане до 14:35ч на 14 септември

Период на висока емоционална активност. В тези дни се проявяват по-често качества като щедрост, великодушие, решителност, желание да се поучават другите. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите.

Това е най-доброто време за учене, най-лесно се усвоява новата информация. Удават се всички дела с насоченост към социалния и обществения живот.

Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния. Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска.

Лунен календар – 6 лунен ден продължава до 13:15ч. 

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Подходящо за действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите, както и да изразявате недоволство. В конфликтни ситуации вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции. 

7 лунен ден от 13:15ч на 12 септември до 14:30ч на 13 септември

Денят е доста сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Ако има възможност е добре да се прекара седмия лунен ден в пълна тишина, това е идеалният изход. Кажете само най-необходимото. 

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената

Може да ви провокират, но внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Енергията на думите през този лунен ден е доста силна и има особено голямо значение. Бъдете внимателни какво казвате, защото може да се реализира. Това, което силно пожелаете на някой или на себе си - всичко може се сбъдне. Опасно е да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са бързо действащи и се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. 

Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не трябва да се говорят лъжи, да проявявате лукавство, да криете мислите си. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Но също така в този ден всички добри пожелания ще се сбъднат. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо. Особено благоприятно време за хора, чиито професии са свързани с творчество - писатели, поети, журналисти.

Това е ден на разобличаването, на активна борба със злото. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с повече нежни думи, комплименти. Добре е да го правите на музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. В отношенията си е позволено да говорите само за любов. 

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Слънчев календар - 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, когато можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4365 0

Свързани новини

Водещи новини