В този ден се създава основата за бъдещето

  • 07 септември 2021 05:58

  • 4780
  • 0
В този ден се създава основата за бъдещето
© Pixabay

Луната е в знак Дева до 06:22ч на 8 септември

Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Едновременно с това става доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят, да дава съвети. Може да се появят търкания с околните. Най-доброто време за основно почистване на дома. Подходящо за козметични процедури.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Не бива да се правят операции на органите на коремната кухина.

Новолуние в 03:52ч в знак Дева.

Лунен календар – 2 лунен ден от 07:02ч на 7 септември до 08:15ч на 8 септември

Всичко, което съдбата ви изпраща днес, ще ви бъде полезно по-нататък, дори ако в момента ви се струва, че сте изправени пред нещо безсмислено или не изцяло приятно. Всъщност ви е нужно: именно днес ние създаваме основата за бъдещето. Никога не забравяйте, че провалът не се случва, има само неизползвани възможности. Днес ви се дава всичко нужно, за да сбъднете мечтите и идеите. Когато съставяте плановете си, имайте предвид, че те ще се реализират, само ако не ги разпространявате. Не трябва да разказвате за тях на никого.

Седмичен хороскоп от 6 до 12 септември

Време за получаване на информация. Бъдете внимателни към всичко, което получавате в този ден, дори когато ви се струва, че тази информация няма да ви бъде полезна. Може би ще мине малко време и ще оцените резултата.

Раздайте ненужните си неща на тези, които се нуждаят от тях, и скоро ще забележите как щедро ще ви дари Вселената. Но има едно условие: Не бива да съжалявате за това, което давате. Ако изведнъж днес имате загуба, всъщност не се притеснявайте, наистина нямате нужда от изгубеното нещо.

Гняв и раздразнение са абсолютно противопоказни да се изпитват в този лунен ден - това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на биокомпютъра. Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Ден, в който трябва да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас.

Нови дела да не се започват още. Желателно е да се избягват конфликти и бурни изблици на емоции. Може да се подстригвате.

Подходящ момент за прояви на щедрост и грижа по отношение на партньора си, направете нещо приятно и ще бъдете възнаградени с добро настроение, радост, любов. В крайна сметка даването на подаръци е много по-хубаво от получаването им. Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Слънчев календар - 21 слънчев ден - Много мощен и в същото време интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Голяма е вероятността срещите ви с хората днес да са кармични. Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4780 0

Водещи новини