Денят носи успех в делата

  • 05 септември 2021 07:06

  • 3150
  • 0
Денят носи успех в делата
© Pixabay

Луната е в знак Лъв до 02:07ч на 6 септември.

Енергийният потенциал в това време е висок. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е най-голям шанса да направите добро впечатление при запознанство. Сега е времето да изкажете похвала, да направите комплимент на хората, които заслужават. Подходящо е за благотворителни дела.

Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната преминава на празен ход от 17:23ч до 02:07ч на 6 септември.

Лунен календар – 28 лунен ден от 04:40ч на 5 септември до 05:53ч на 6 септември

Ден за разбиране на по-висши истини, алхимия на душата, придобиване на духовно съзнание, отваряне на всички чакри, познание за миналите прераждания. Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Негов символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека.

Този ден носи успех в делата. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно ще постигнете милостта на Нощната Богиня. В този ден в душата на човек трябва да цари хармония, която не бива да бъде нарушавана от негативни мисли и действия.

В този ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко „посято” в предишните лунни дни, днес ще порасне. Праведника ще го настигне благо, а грешника – възмездие. Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани. Това е резултата от вашите негативни действия през лунния месец. Постарайте се правилно да приемете всичко, което ви се случва - и доброто, и злото. 

Седмичен хороскоп от 30 август до 5 септември

Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех. Трябва да се стараете да бъдете в добро настроение през целия ден, независимо от реалните събития в живота ви. Това е начинът да хармонизирате личността си на физическо и психическо ниво. Опитайте се да намерите положителното в неприятностите. Трудно е, но е необходимо.

Добър ден за благотворителност по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове. Откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен, а не механично изпълнение. Препоръчва се да го правите само с постоянния си партньор. Любовта трябва да се изяви не само във физически план, но и в духовен. Да се избягват прояви на грубост, нетактичност и агресивност. Бъдете много нежни и любвеобилни. 

Подстригването не е подходящо, може да има негативни последствия за вашето здраве, да се снижи активността ви. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

Слънчев календар - 19 слънчев ден - Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Благоприятно е за индивидуална работа, работа по къщата. Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Може да си позволите да бъдете сантиментални, хубаво е да поплачете на сън или на яве.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3150 0

Свързани новини

Водещи новини