Ден за разкрепостяване и радост от битието

  • 25 август 2021 06:57

  • 2835
  • 0
Ден за разкрепостяване и радост от битието
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 07:28ч на 27 август

Луната в Овен ни прави по-смели, ние сме готови да поемаме повече рискове и също така обичаме да бързаме. Има много енергия и малко търпение, бързо се обиждаме и реагираме войнствено. Емоционалното напрежение се увеличава, възниква импулсивност, засилва се конфликтността. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и да не изяснявате отношенията. Днес трудно ще постигнете компромис. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията стават по-резки и първосигнални. Не настоявайте на всяка цена и не си създавайте излишен стрес с детско настояване, че искате нещо веднага. Внимавайте да не получите удари, ожулвания, порязвания или други наранявания.

Денят е подходящ за пасивна почивка и възстановяване на силите

Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Ще зачестят главоболията. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени.

Лунен календар - 17 лунен ден до 21:58ч на 25 август (от 21:36ч на 24 август)

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата в творчеството или любовта. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода.

Луната освобождава хората от стеснения и комплекси, но нищо не трябва да стига до крайност - нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. В този ден забравете за всичките си грижи. Не трябва да се напрягате, да нервничите.

Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието. Днес трябва да се лее река само от любов. Отпуснете душата си. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете - танцувайте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува. Благоприятен ден за контакти, за пътуване. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването.

В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. Не се препоръчва извършването на апаратни процедури: депилация, педикюр, маникюр поради риск от нараняване. Можете да подмладявате кожата си с разни процедури, маски. Опасност от инфекциозни заболявания. Те могат да започнат внезапно и да доведат до усложнения. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Сексът в 17-ти лунен ден всячески се приветства. Това трябва да е празник за любовта. Колкото повече, толкова по-добре. Спокойно можете да си организирате романтична среща. По време на интимността е важно да се освободите от собствените си емоции и да се насладите на момента.

Много е полезен секс в този период в лоното на природата, в гората, в полето, при река, езеро, на морето, в пещера, на някой планински връх, ако щете. Най-добре е да осъществите своите сексуални желания с любимия човек, а не с първият срещнат.

Подстригването ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Получаваме огромна трудно контролируема космическа енергия

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

18 лунен ден от 21:58ч на 25 август до 22:20ч на 26 август

Слънчев календар - 8 слънчев ден - Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2835 0

Свързани новини

Водещи новини