Пълнолуние във Водолей

  • 24 юли 2021 10:26

  • 4211
  • 0
Пълнолуние във Водолей
© Pixabay

На 24 юли, събота, в 05:37ч има Пълнолуние в знак Водолей. Това Пълнолуние ни носи трансформация и реформи. Луната се намира в партньорският сектор на хороскопа на Пълнолунието. Ще подтиква много хора да копнеят и търсят голямата любов, топла прегръдка, която ще предложи увереност, стабилност, сигурност. Нуждата от приятелство нараства и в много случаи може да доведе до взаимоотношения с неподходящи хора, които ви нараняват по пътя. Пълнолунието във Водолей може да донесе нови революционни идеи и настроения. Хората ще се опитват да се измъкнат от всякакъв застой, интелектуален или духовен лабиринт, в който могат да се намират. Склонни по-лесно да освобождават емоциите си поради дребни аргументи дори. Но това трябва да става продуктивно, не агресивно и бунтарски. Излезте от зоната си на комфорт, сприятелете се с нови приятели, помагайте на другите доброволно.

По това време Меркурий влиза в тригон с Нептун - Меркурий е рационалният ум и как комуникираме чрез езика, как мислим и учим, как обработваме информацията. Нептун е нашата интуиция, креативност, съпричастност и състрадание, телепатия, психически способности, разбиране за преживяванията на другите. Когато Меркурий и Нептун образуват тригон, разумът и интуитивният ум са в хармония един с друг. С увеличаването на креативността ни и разширяването на нашето въображение, ние ще можем да приемаме много практични решения на проблемите, с които се сблъскваме както самите ние, така и хората около нас. Този аспект ни изпълва с вдъхновение и въображение. Не забравяйте да мечтаете много в следващите дни, защото вярването е половината от успеха. Слушайте вдъхновяваща музика и тя ще повдигне духа ви. Единственото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е тенденцията да се отдалечавате от реалността и да не можете да виждате някои ситуации по реалистичен начин.

Съвети при Пълнолуние

Не трябва да започвате никакви важни дела, да предприемате нови проекти в тази лунна фаза. Като правило резултатите от тях ще бъдат пагубни. Сделките по пълнолуние могат да бъдат отменени в рекордно кратко време или да заплашат с фалит. Също така не се препоръчва да се подготвяте за изпити или да участвате в някаква изследователска дейност. Цялата получена информация просто няма да бъде усвоена и запомнена, а данните и изчисленията в крайна сметка ще се окажат неверни.

Луната като с лупа увеличава всичко отрицателно и положително у човек

Всички парични транзакции трябва да бъдат сведени до минимум. При Пълнолуние не се препоръчва активно да "харчите" пари, да правите много покупки. Само наистина важни придобивки, като закупуване на недвижими имоти или кола, могат да бъдат полезни. В други случаи има много висок риск от парични измами, загуба на пари, закупуване на некачествено или дефектно оборудване, безполезни стоки. Не давайте и не вземайте заеми.

Не правете генерално почистване и не изхвърляйте старите неща. Под въздействието на нестабилен емоционален фон можете да изхвърлите нещо необходимо и полезно.

Не търсете повишение и не искайте увеличение на заплатата сега. Не сменяйте работата или професията си. В крайна сметка такива промени няма да доведат до нищо положително.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 юли

Не се занимавайте с тежък физически труд и засилени тренировки. Не опитвайте нови храни, може да получите алергии.

Добре е да се въздържате от прием на алкохол, силен чай, кафе и други тонизиращи напитки, дори билкови. Нервната система вече е много нестабилна, раздразнена и възбудена под въздействието на Пълнолунието. Кофеинът и алкохолът могат да провокират рязък скок на налягането, повишена температура, безсъние и интоксикация на тялото. Освен това махмурлукът при Пълнолуние обикновено е много тежък, мъчителен и продължителен. Не вземайте силни лекарства, включително психотропни. При Пълнолуние има голям риск. Не се ваксинирайте в това време. Луната отслабва имунната система, така че и най-леката ваксина може да се превърне в сериозно физическо състояние.

По време на Пълнолуние се увеличава рискът от самолетни катастрофи, пътни инциденти и други злополуки.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4211 0

Водещи новини