Луната като с лупа увеличава всичко отрицателно и положително у човек

  • 24 юли 2021 06:00

  • 4603
  • 0
Луната като с лупа увеличава всичко отрицателно и положително у човек
© Freepik

Луната е в знак Водолей от 03:14ч на 24 юли до 06:31ч на 26 юли

Подходящо време за обучение, самообразование, учене, повишаване на квалификацията, за научен, творчески, интелектуален труд. През този период може да се случат всякакви неочаквани събития - щастливи или нещастни. Неподходящо време за смяна на работата, за общуване с официални инстанции, с началници.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Лунен календар - Пълнолуние в 05:37ч в знак Водолей. 15 лунен ден до 21:42ч на 24 юли (от 20:56ч на 23 юли)

Средата на лунния месец. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията.

Хората, които се поддават на съблазни сега, могат да получат неприятни последствия. Всичко тайно може да стане явно. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 юли

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока днес. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение.

Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време. Този сложен ден, романтиката е неуместна. Този период се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение на другия ден. По-добре прескочете.

Подстригване - Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Благоприятен ден за всякакви покупки. Но ако почувствате дори и за малко, че се опитват да ви заблудят или да ви говорят невъзпитано, веднага се откажете да купувате. Това е сигурен знак, че артикулът, който искате да купите сега, няма да ви донесе радост. Изчакайте няколко дни и опитайте отново.

Следва 16 лунен ден от 21:42ч на 24 юли до 22:18ч на 25 юли

Слънчев календар - 6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Време за укрепване на връзките между близки хора. Старайте се да направите нещо приятно за другите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате щастие. Днес не трябва да се ругае, да се изричат грозни думи и да се повишава глас. Не бива да се напрягате на този ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4603 0

Свързани новини

Водещи новини