Денят има смесени влияния

  • 18 юли 2021 06:01

  • 5926
  • 0
Денят има смесени влияния
© Pixabay

В 01:44ч е точната опозиция на Слънцето с Плутон. Влиянието от аспекта се проявява в дните преди и след точния аспект. Повече може да прочетете тук

Луната е в знак Скорпион до 00:09ч на 20 юли

Опасен период. През това време нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации се случват почти на всяка крачка, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции. Затова трябва всеки да се стреми към търпение и снизходителност. Без особени проблеми и загуби може да отмине този период, ако съхраните чувството си за хумор и ирония, но без да прераства в сарказъм. Постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Лунен календар -  9 лунен ден до 15:03ч на 18 юли (от 13:49ч на 17 юли)

Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

Труден ден. Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. Избягвайте да се срещате с недоброжелателни хора. В това време лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте познатите ви техники за защита.

Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Да се избягва преяждането. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото - физически и ментално.

Тъй като на 9-ия ден от лунния месец има много голяма вероятност от неочаквани конфликти, силно се препоръчва да прекарате деня в пълно уединение. В противен случай можете да развалите отношенията си със семейството и близките приятели.

Следва 10 лунен ден от 15:03ч на 18 юли до 16:19ч на 19 юли

Лунни съвети за уикенда – 17, 18 юли

Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Плановете могат да се приведат в действие.

Това е семеен ден, добре е да сте със семейството и близките си. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти. Не се препоръчва уединение. Ако се разстроите от нещо - няма значение. Неприятното усещане скоро ще премине, след известно време напълно ще забравите за случилото се.

Във времето от 15 до 18ч някои хора могат да изпитат безпокойство, спад в настроението, депресивно настроение, тревожност. Общуването ще бъде затруднено, най-вече с по-възрастни от вас хора, родители. Възможни са неочаквани, но бързо преминаващи проблеми. Добре ще е да се въздържате от харчене на пари. Причина за това е дисхармоничния аспект на Луната със Сатурн. Но тъй като Луната в същото време е в хармоничен аспект с Меркурий, а и започващият лунен ден е хубав, това ще омекоти енергиите.

Слънчев календар - 30 слънчев ден – Време за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Не се препоръчва активна работа. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5926 0

Свързани новини

Водещи новини