Седмичен хороскоп от 5 до 11 юли

  • 05 юли 2021 18:07

  • 6769
  • 0
Седмичен хороскоп от 5 до 11 юли
© Pixabay

По-важни астро-аспекти

Седмица за изпитания и изненади. Дисхармоничните аспекти на Венера със Сатурн и Уран засилват емоционалния стрес. Тези енергии правят хората нетърпеливи, склонни да реагират импулсивно, необмислено. Неочаквани новини или събития могат да объркат плановете. Могат да се появят също така неочаквани проблеми, раздели, загуби. Квадратурата на Меркурий с Нептун предупреждава да бъдем внимателни към грешки в обработката на документи, загуба на документи, объркване на информация, съобщения. Пазете се от измами, защитавайте личните си данни и информация.

На 5 юли Слънце секстил Уран
На 6 юли Меркурий квадратура Нептун
На 7 юли Венера опозиция Сатурн
На 8 юли Венера квадратура Уран
На 10 юли Новолуние в 04:18ч. в Рак.
На 11 юли Меркурий преминава в знак Рак

Слънце в Рак до 22 юли
Венера в Лъв до 22 юли
Марс в Лъв до 29 юли
Юпитер в Риби до 28 юли
Ретроградни планети – Юпитер, Сатурн, Нептун, Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците Телец, Близнаци, Рак и Лъв.

Благоприятни дни за подстригване – 7, 9, 10 и 11 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата –6, 7, 10 и 11 юли

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

05.07. 19:58 - 06.07. 04:25 08.07. 07:21 - 08.07. 16:52 10.07. 19:11 - 11.07. 03:22

Овен – Като цяло ви очаква доста приятна седмица, в която настроението ви най-накрая ще започне да се подобрява. Отново ще видите светлина в края на тунела, която ще освети бъдещето и надеждата и вярата ще се върнат при вас. В деловите среди може да има усложнения с комуникацията и с близки сътрудници. Свободните представители на знака имат шанс тази седмица да им се случи нещо хубаво, евентуално да се срещнат с някого на много странни места или по необичаен начин.

Благоприятни дни – 6, 7, 11
Бъдете внимателни – 9, 10

Телец – В първия ден на тази седмица Луната активира вашия знак, което говори за повишени страсти, но и нетърпение. Тъй като емоциите ви нарастват, това може да доведе до конфликти с партньора ви. Ще имате много работа на работното място, а освен това някой постоянно ще се намесва във вашите дела. Към края на седмицата нещата ще станат малко по-спокойни, така че ще можете да се посветите на семейството си. Любовта е по-близко, отколкото ви се струва, само че в момента не се проявява. Бъдете спокойни, търпеливи, упорити.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете внимателни –5, 11

Близнаци – Идва краят на нещо, което е знак за ново начало и отваряне на нови перспективи и възможности. Важно е в този период да бъдете смели и да се осмелите да поемете нови предизвикателства, които значително ще допринесат за по-добро качество на живот. Възможно е безсъние поради безпокойство. Едва ли ще постигнете това, към което се стремите в любовта, но поне не се борете с нещо, което няма смисъл. През седмицата ще осъзнаете какво е наистина важно в живота ви.

Благоприятни дни – 11
Бъдете внимателни – 6, 7

Рак – Няма да знаете точно какво искате тази седмица и това ще ви изнерви. Успокойте се и отделете малко повече време за медитация, за да намерите отговори на всичките си въпроси. Вашата управителка Луната намалява, което означава, че е време да почивате повече и да не раздвижвате стари конфликти и теми тази седмица. Идеално време да изкорените проблемите, които ви притесняват, и да ги разрешите веднъж завинаги. Помислете какво можете да промените, за да го направите по-добре, и започнете да правите промени едва следващата седмица.

Благоприятни дни – 5
Бъдете внимателни – 9, 10

Лъв – Вие сте в период, в който някои неща определено трябва да бъдат приключени и да обърнете нов лист. Ще прекарате по-голямата част от свободното си време в съвсем обикновени занимания. Без много фанфари ще оцените малките неща. Ще бъдете доволни дори без големи желания. В средата на седмицата ви очаква предизвикателство, което ще завършите успешно, стига да не бързате. Дори към края на периода ще имате много енергия, която чака да бъде използвана. Тези, които имат връзка, ще усетят дистанцията във връзката, а някои ще бъдат изкушени от ревност.

Благоприятни дни – 6, 7
Бъдете внимателни – 5, 11

Дева – На работното място от време на време ще показвате борбено отношение, така че няма да бъдете приятни за колегите си. Опитайте се да гледате на всичко по-спокойно и не скачайте при всяко предизвикателство и провокация. Вашата нужда от компания ще бъде доста подчертана, така че ще излизате от време на време. Това ще бъдат неформални срещи с близки хора и приятели. В любовен план няма да скучаете, тъй като няма да ви липсват ухажори. Някои отново ще усетят изкушението на тайна любовна връзка.

Благоприятни дни – 5, 9, 10
Бъдете внимателни –6, 7

Везни – Опитайте се да гледате на живота с повече хумор и се отворете към хората, които познавате и ви желаят доброто. Това ще ви улесни да се справите с всичко. Вие също правете това, което ви носи удоволствие. Не се напрягайте. Може да ви липсва жизнена енергия. Предприемете някакви мерки, иначе здравето ви също ще започне да се влошава. Позволете си да почувствате и тъга, и гняв, но не позволявайте да ви завладеят. Не потискайте емоциите, но не им позволявайте да поемат надмощие. В сферата на работата обаче ще се появят много по-благоприятни възможности.

Благоприятни дни – 6, 7, 11
Бъдете внимателни – 9, 10

Скорпион – Временна нервност и дребни притеснения. Това, което е свършило, свършило е. Не го анализирайте повече. Оставете времето да работи за вас и се съсредоточете върху това, което тепърва започва. Пред вас е нещо съвсем ново. Бъдете отворени за него. Приемете предизвикателствата и не насилвайте нещата на всяка цена. Бъдете разумни, търпеливи и вярвайте, че по-късно всичко ще си дойде на мястото. Ще бъдете приятно изненадани колко и как нови възможности за любов ви се отварят. Носите в себе си онази светлина, с която ще събудите мнозина около себе си.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете внимателни –5, 11

Стрелец – Много активна делова седмица, особено по отношение на решенията, които трябва да бъдат взети. Малки разочарования могат да възникнат поради финансови затруднения, които са временни. В средата на тази седмица внимавайте да не влизате в безсмислени спорове и понякога едни и същи кавги и конфликти с партньора си, защото това ще завърши по същия начин. Ще бъдете активни в създаването на контакти, така че ако все още сте сами, бихте могли да срещнете някого. Поне за приятен разговор на кафе.

Благоприятни дни – 11
Бъдете внимателни – 6, 7

Козирог – Ако сте недоволни от ситуацията на работното място, смятате, че ви плащат малко и все още вършите тази работа в името на сигурността на доходите или е вероятно да бъдете уволнени, помислете дали бихте предпочели да се примирите. Не се страхувайте от промяната, защото ще имате работа, която ще ви направи много по-щастливи от досегашната. Осигурете си достатъчно сън и почивка. Не пренебрегвайте знаците, които тялото ви изпраща. Отидете на лекар. Давате максимума от себе си на любимите хора.

Благоприятни дни – 5
Бъдете внимателни – 9, 10

Водолей –  През тази седмица ще трябва да реагирате бързо и да вземате правилните решения. Някои теми от миналото могат да се върнат на дневен ред или ще трябва да работите с хора, които не харесвате. Неяснотите в личния ви живот вероятно ще продължат. Нервността и стресът могат да причинят храносмилателни проблеми. Най-големият здравословен проблем тази седмица идва от психиката. Ако мислите за нови инвестиции, изчакайте до следващата седмица. Всичко бавно се оправя, така че бъдете малко по-търпеливи.

Благоприятни дни – 6, 7
Бъдете внимателни – 5, 11

Риби – Стресът през седмицата е най-възможен, когато става въпрос за отношенията между вас и другите, повече на работните места. Не влизайте в конфликти, които могат да ви обезпокоят. Ако мислите за диета, идеалното време за нея. Необходимо е да се детоксикирате както от лоша храна, така и от лоши и нездравословни връзки, хора и да си починете малко от тях. Работете върху прочистването на тялото и ума си. Най-накрая ще има подобрение във връзката ви, но все пак от време на време ще се изкушавате да се скарате.

Благоприятни дни – 5, 9, 10
Бъдете внимателни –6, 7

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6769 0

Свързани новини

Водещи новини