Много постъпки днес могат да се окажат съдбоносни

  • 30 юни 2021 06:36

  • 4813
  • 0
Много постъпки днес могат да се окажат съдбоносни
© Pixabay

Луната е в знак Риби до 04:22ч на 1 юли

Луната в Риби засилва чувствителността, хората търсят повече грижи, внимание, разбиране и съчувствие. В същото време стават по-подозрителни, склонни към самосъжаление, появява се желание за уединение и да се избяга от проблемите като често се посяга към алкохола и наркотиците. Усещането за реалност отслабва, затова е по-добре да не се предприемат важни действия. Старайте се да общувате само с хора, които са ви приятни.

Денят е сложен и носи трудности

Когато Луната е в знак Риби е полезно да бъдете сред природата, особено при водоеми - това повишава тонуса, засилва менталната енергия. Уязвими са ходилата на краката.

От 20:40 ч Луната излиза на празен ход до 04:22ч на 1 юли.

Лунен календар - 20 лунен ден от 00:48ч на 30 юни до 01:11 на 1 юли

След трудните дни идва ред на двадесетия лунен ден - ден за преодоляване на съмненията. Това е период на трансформация, възход, прилив на сили, излизане на ново ниво. Не забравяйте, че всички промени започват с духовно развитие, а този лунен ден е идеален за това.

Седмичен хороскоп от 28 юни до 4 юли

Днес човек получава възможността да оцени живота си от височината на птичия полет и да разбере, че това, което се случва в него, не е случайно. Ако сте достатъчно смели, можете да решите да направите нещо, което постоянно сте отлагали за по-късно.

Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началниците, стига да не ги занимавате напразно.

Много добре е, ако днес можете да се отървете от негативното минало. Днешният ден ни помага да намерим истинската свобода. Ето защо върнете дълговете си, избягвайте неприятно общуване. Може би на мнозина ще им се иска да останат сами със себе си. Това е напълно нормално. Всичко свързано с астралната, духовната и космическата енергия намира отклик във вътрешният свят на човека. Много постъпки днес могат да се окажат съдбоносни. Която и да е ситуация може да определи по-нататъшният ви живот.

Освободете се от съмненията си и тягостните си мисли. Опасно е да се изпитва през този лунен ден гордост, високомерие и придирчивост. Препоръчва се да се занимавате със семейните традиции, домашни отговорности и основно почистване. Добре е да се молите и да четете свещени текстове.

Полза на организма носят банята и сауната. Болести започнали днес не са опасни, но могат да получат усложнение. Забранено е да се напряга зрението.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят.

В секса не е необходимо да внасяте сега нови елементи. Старата любовна техника е по-добра, отколкото някоя нова. Главното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно.

Слънчев календар - 12 слънчев ден - Днес получаваме това, което сме заслужили. В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за помирение. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4813 0

Водещи новини