Не започвайте и не предприемайте нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни

  • 22 юни 2021 06:39

  • 2758
  • 0
Не започвайте и не предприемайте нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни
© Pixabay

Луната е в мистичния знак Скорпион до 15:57ч на 22 юни

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като сега се вземат под влияние на емоциите и няма да са правилни. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото за по-късно.

Все повече хора имат срещи със свои близки, починали от COVID-19

Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Луната е на празен ход от 09:44ч до 15:57ч. - Не предприемайте и не купувайте нищо важно, не си определяйте важни срещи, преговори.

Лунен календар - 12 лунен ден до 18:39ч на 22 юни (от 17:19ч на 21 юни)

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Добре е да се посети църква. Това е ден, в който молитвите биват чути. Всеки, който се интересува от духовното развитие и самоусъвършенстване, трябва да използва този ден в пълна мяра. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили.

12 лунен ден не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна работа. Без значение каква работа ви предстои, какви битови дела ви очакват, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе добри резултати. Не е добре да се мисли за пари. Хубаво е да се дава, да се подарява, а не да се взема.

Потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в дела. Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Не правете непоискано добро днес, иначе ще поемете част от кармата на другия човек.

Да не се яде груба, тежка и мазна храна, избягвайте месото. Да се пият повече течности – вода, сокове. Физическото натоварване да е малко – подходящи са занимания - стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание. Ако заболеете през този ден, означава че неправилно сте използвали мъдростта на лунния ден.

Идеален ден за нежни чувства, за първа среща. В този ден не трябва да има грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Символ на деня е лабиринтът – път пълен с изпитания

Секс –Добре е да се отложи, но ако решите да го правите все пак, тогава трябва да има не демонстрация на техническите умения, а повече любов, нежност, доброта и разбиране. Не е подходящо за зачатие. Дете заченато сега ще има не лека съдба.

Подстригване може през целия ден.

Следва 13 лунен ден от 18:39ч на 22 юни до 19:59ч на 23 юни

Слънчев календар - 4 слънчев ден

Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Трябва да се застъпвате за тези, които са онеправдани и по-слаби. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва днес да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева.

Щастливи усмивки да греят на лицата ви в този ден!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2758 0

Водещи новини