Символ на деня е лабиринтът – път пълен с изпитания

  • 21 юни 2021 06:09

  • 2537
  • 0
Символ на деня е лабиринтът – път пълен с изпитания
© Pixabay

В 06:33ч настъпва лятното слънцестоене и Слънцето преминава в знак Рак, настроението ще бъде по-емоционално през следващите 30 дни и всичко ще се върти предимно около сигурността, семейството, рода, родители. 

Богинята на любовта Венера е в хармония с метафизика Нептун. Това предлага прекрасно енергийно поле, за да се отдадете на силата на нежната любов, да се отворите за интуитивното вдъхновение и да оставите творческите сили да работят свободно. 

21 юни - денят на лятното слънцестоене

Луната е в мистичния знак Скорпион до 15:57ч на 22 юни

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като сега се вземат под влияние на емоциите и няма да са правилни. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото за по-късно.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар -  11 лунен ден до 17:19ч на 21 юни (от 16:02ч на 20 юни)

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност - символ на движение, път пълен с изпитания.

Добро време за довършване на започнатото. Неблагоприятно за нови дела и начинания. Пасивността е нежелателна, но не трябва също така да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате.

Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни цели. Да се избягват разрушителните дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Може да се проведе изчистване на организма, извеждане на шлаките и отровите. Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън.

Подходящо е за начало на гладуване. Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Периодът е подходящ за активно физическо натоварване.

В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Следва 12 лунен ден от 17:19ч на 21 юни до 18:39ч на 22 юни

Слънчев календар - 3 слънчев ден е подходящ за енергийно изчистване чрез четене на молитви и мантри. Не трябва да се сквернослови и да се богохулства. Стремете се към творческо проявление и може да ви посетят озарения и открития. Парите получени в този ден се считат за благи. Полезно е да се занимавате с домашни дела и да помагате на близките си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2537 0

Свързани новини

Водещи новини