Могат да станат непредвидени събития

  • 16 юни 2021 06:02

  • 4563
  • 0
Могат да станат непредвидени събития
© Pixabay

Луната е в знак Дева от 06:03ч днес до 11:55ч на 18 юни

Когато Луната е в знак Дева и най-разхвърляните хора работят лесно. Именно сега не трябва да се пренебрегват и най-дребните детайли, защото както се казва и “най-малкото камъче може да преобърне колата”. Необходимо е да бъдете точни като швейцарски часовник. Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Трябва да има отговорност, ред, дисциплина. Хората проявяват здравомислие, практичност и рационализъм. Често може да чувате критики.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Повишава се опасността от хранителни отравяния. Алкохолът в този период действа като киселина и силно уврежда нервната система. Здравето е деликатно.

Лунен календар -  7 лунен ден от 11:16ч на 16 юни до 12:25ч на 17 юни

Счита се за много специален и магически ден. Денят носи огромна енергия, затова е нужно да се отнасяте отговорно и да се постараете да я използвате само за съзидателни цели. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. Добре е да отправите своята активност към изпълнение на вашите замисли и планове, само че бъдете повече предпазливи. Могат да станат непредвидени събития. За поетите и писателите настъпва време за творческо вдъхновение.

В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях. Затова денят е благоприятен за молитви. Всяка искрена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с лошите. Необходимо е да се контролира всяка дума, която искате да кажете, иначе може да има необратими последици.

Желателно е да се говори по-малко. Силата на словото през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Не провокирайте партньора си и другите хора да казват ненужни думи. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани по един или друг начин.

Добре е да се откажете от масови мероприятия, шумни компании, вечеринки. Подходящо е да се прекара денят на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват и никакви разрушителни действия - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия, която получава човек трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове.

Седмичен хороскоп от 14 до 20 юни

Не е желателно да се вадят зъби. В 7- я лунен ден може да се работи над корекция на речта, заекване. Болестите започващи в този лунен ден са лесно излечими и няма да станат хронични.

Стайните растения също се нуждаят от грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста около тях. Те ще ви бъдат благодарни и ще ви възнаградят с красотата си.

Сексът по възможност трябва да е бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музика като фон. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Подходящо е за подстригване.

Хубаво е на сън да се видят починали предци.

Слънчев календар - 28 слънчев ден е ден на тайнствата на Земята. Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Ден за уединение, за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Полезно е да се медитира, да се четат мантри.

Ивелина Пенчева
Ивелина Пенчева
Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4563 0

Свързани новини

Водещи новини