Висшите сили в този ден ни говорят чрез знаци

  • 15 юни 2021 06:55

  • 18649
  • 0
Висшите сили в този ден ни говорят чрез знаци
© Pixabay

Луната е в знак Лъв до 06:03ч на 16 юни

Луната в Лъв допринася за осъществяването на амбициозни планове, но ще създаде подвеждащо впечатление, че силата ви е достатъчна за всичко. Човек в този момент е податлив към ласкателство и е невнимателен при подписване на документи. Нараства увереността в собствените сили и самочувствието. Енергийният потенциал в това време е висок. Повечето дела ще се удават с лекота.

В този ден думите притежават специална сила и трябва да се внимава какво се казва

Настроението е приповдигнато, възниква желание за флиртуване. В брака не е изключена възможността за измама или изневяра от страна на някой от партньорите.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Луната излиза на празен ход от 20:28ч до сутринта в 06:03ч следващия ден.

Лунен календар - 6 лунен ден от 10:08ч на 15 юни до 11:16ч на 16 юни

Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието.

Допълнителен символ на деня са облаците. И трябва да обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония. Това не се отнася лично до вас като предсказание, а за мястото, където се намирате.

Седмичен хороскоп от 14 до 20 юни

Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с традиционни пози и се въздържайте от такива, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има повече целувки и прегръдки.

Днес може ясно да почувствате предопределението на съдбата

Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

Слънчев календар - 27 слънчев ден е посветен на Небесните сили.

Днес се отварят небесните порти и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас, нашите мисли и действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Да се избягват лоши постъпки, да се пожелава злото на някого, да се лъже, да се краде.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
18649 0

Свързани новини

Водещи новини