Символ на деня е рогът на изобилието

  • 11 юни 2021 06:02

  • 2839
  • 0
Символ на деня е рогът на изобилието
© Pixabay

Луната прави тригон с Юпитер ( между 13:30 и 15:30ч). Този аспект носи късмет и благополучие, възможност за добри перспективи. Благоприятно време за подобряване жизнените условия. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занимание ще ви донесе удовлетворение. Подходящо за покупки и за премествания. Добре е да се извършват очистителни процедури, почистване и изхвърляне на всичко излишно. Да не се пие алкохол в големи количества. Благоприятно време за творческите личности, артисти, музиканти, художници.

Марс преминава в знак Лъв до 29 юли.

Луната е на празен ход в знак Близнаци до 10:24ч. Не предприемайте нищо важно.

В 10:24ч Луната преминава в знак Рак, където ще остане до 21:24ч на 13 юни

Проявлението на Луната в този период се характеризира с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на капризи, неустойчиво настроение и изразяване на претенции. Външните събития минават на втори план, а по-важен се оказва вътрешният свят. Повишава се чувствителността, емоционалността. Хората стават по-възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не трябва през това време да се правят никакви операции в тези области.

Лунен календар -  2 лунен ден от 06:17ч на 11 юни до 07:05ч на 12 юни

Символ на деня е рогът на изобилието. Даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 юни

Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязан към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, нещо вълнуващо.

Слънчев календар - 23 слънчев ден е ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Добре е да се започне курс за лечение. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2839 0

Свързани новини

Водещи новини