Търсете около себе си тайни знаци

  • 06 юни 2021 05:55

  • 3470
  • 0
Търсете около себе си тайни знаци
© Pixabay

Луната е в знак Телец от 08:47ч на 6 юни до 21:49ч на 8 юни

Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Отдава се повече значение на материалните интереси и предпочитания. Ако сега не се даде на струпаната вътре енергия да излезе чрез съзидателна творческа дейност, тя може да се обърне срещу самия човек и да намери изход чрез физическа болест или психично нарушение.

Идеално време за посещение на кино, концерти и театър. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други подобни. Луната внася някаква умиротвореност в живота. Могат да се появят апатия и лека тъга. Подходящи цветове са жълто, оранжево и ярко зелено.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

Лунен календар - 26 лунен ден от 03:49ч на 6 юни до 04:11ч на 7 юни

Ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит. Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, за да не се подадете на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и помнете: каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

Съществува опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате и да не хабите силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. При спорове не се стига до добри резултати. Сега лесно се прахосватпари на вятъра, правят се ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Не се препоръчва физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Да се избягват задимените помещения. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

Хороскоп за юни

Подстригване и дори подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Противопоказно е се правят каквито и да било покупки. Подходящо е да се освобождавате от стари и непотребни вещи.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Слънчев календар - 18 слънчев ден е ден посветен на Благото. Днес настроението трябва да бъде весело, всичко да правите с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3470 0

Водещи новини