Ден подходящ за уединение

  • 05 юни 2021 06:07

  • 1905
  • 0
Ден подходящ за уединение
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 08:47ч на 6 юни

Животът протича по-динамично. Хората са във физически подем. Силата на Овена прави човек нетърпелив, импулсивен, иска всичко да става веднага. Не търпи наличието на невидими окови. Да се засили самоконтрола, чувството за хумор. Могат лесно да възникнат ненужни конфликти. Смело вземайте решения.

Хората, принадлежащи към знаците Лъв, Стрелец, Водолей и Близнаци, като правило добре функционират при Луна в Овен. Овните ще бъдат в добра форма, но ще се появи желание да се движат в няколко направления едновременно. Везните ще бъдат твърде напрегнати и работата ще им коства повече усилия. Раците и Козирозите ще се почувстват прекалено чувствителни на фона на лекотата и фриволността на околните.

Уязвима е главата и мозъка. Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. Зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Да се избягват и прекомерните физически натоварвания. Очите да не се напрягат също и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Дните на Овена са топли, качеството им е сухо и топло. Почти винаги времето е хубаво и подходящо за разходки. Дори да е покрито с облаци небето, времето пак ще е топло.

Лунен календар - 25 лунен ден от 03:28ч на 5 юни до 03:49ч на 6 юни

Ден за усамотение, съзерцание, медитация и покой. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Не се препоръчват активност, прибързаност, суета. Не трябва да започвате нищо ново, но трябва да завършите незавършеното. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден на пасивност. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Обърнете внимание на света около вас. Луната може да ви изпрати помощ по странен за вас начин или под форма на съвети, информация. Днес много музи летят край творческите и креативните хора, като им подхвърлят една след друга уникални идеи.

Не е най-добрият ден за общуване. Хората не искат дълги разговори, не им се влиза в спорове. Вашият тънък, душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно

Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Слънчев календар - 17 слънчев ден е свързан със Звездата на маговете. Добре  е като станете да извършите пълно измиване, да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра. Добре е да се четат мантри, молитви. Не се препоръчва да се готви в този ден храна. Добре е да се яде всичко кръгло – питки, понички, милинки и други.

Марс е в опозиция на Плутон в края на деня. Повече може да прочетете тук:

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1905 0

Свързани новини

Водещи новини