Денят е свързан с въздаянието на миналите грехове

  • 30 май 2021 06:01

  • 3432
  • 0
Денят е свързан с въздаянието на миналите грехове
© Pixabay

Луната е в знак Водолей от 07:05ч на 30 май до 12:09ч на 1 юни

Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и да протестират срещу това, с което не са съгласни. Не се препоръчва сега да се товарите с отговорности и задачи.

Благоприятно време за общуване с хора, които споделят вашите интереси. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Седмичен хороскоп от 24 до 30 май

Лунен календар - 19 лунен ден от 00:33ч на 30 май до 01:17ч на 31 май

Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е замъглено.

Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Днес лесно се изпада в заблуждения и се правят грешки. Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са съблазън и илюзия - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и тогава чак да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши с провал.

Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо.

Може да се направи разтоварващ ден, но да не се гладува. Препоръчително е в 19 лунен ден да се ядат кръгли плодове и зеленчуци, и да се избягват продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отдайте предпочитание на уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. Бъдете вежливи и предпазливи с околните. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Сексът е добре да се избягва.

Слънчев календар - 11 слънчев ден е светъл и радостен. Свързан е със Слънцето. В този ден всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и добре се усвоява. Добре е да прекарате повече време на вън. Ден на промените. Трябва да можете да реагирате веднага на променящите се ситуации. Добре е да се приведе дома в ред. Благоприятно е да се чуете с приятели от детството си. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3432 0

Свързани новини

Водещи новини