От енергийна гледна точка много мощен ден и следователно опасен

  • 13 май 2021 06:07

  • 3353
  • 0
От енергийна гледна точка много мощен ден и следователно опасен
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 04:32ч на 15 май.

Луната в Близнаци активира любопитството, бързите реакции и умозаключения, общата подвижност. Провокира да се захванете с няколко неща едновременно, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в същественото, да губите време и енергия за дреболии. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Подходящ период за обучение, изпити, научна, творческа, интелектуална работа, за кореспонденция, събиране на информация. Подходящ за кратки пътувания. Можете да си купите всичко, което не е предназначено за дълъг период на употреба. Не се препоръчват покупки на недвижими имоти, мебели.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

Продължава 2 лунен ден до 07:01ч.

Следва 3 лунен ден от 07:01ч на 13 май до 07:37ч на 14 май

Лунният сърп започва да се показва. Младата Луна споделя своята енергия с природата, хората и животните. От енергийна гледна точка това е един много мощен ден и следователно опасен.

Символ на деня е гепардът. Той подкрепя хората, които се стремят упорито към целите си, но внимавайте от друга страна да се превърнете в обект на раздразнение и гняв на някого.

Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло. Основната характеристика на деня е динамиката. Каквото и да правите, най-важното е да не бъдете пасивни и статични. Дайте изход на вътрешната енергия, насочете я към творчески изяви. Благородните постъпки ще се върнат към вас многократно.

Добре  е да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Много е вероятно добрите намерения да доведат по-късно до положителни резултати. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и избягвайте нови запознанства.

Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, затова се старайте да сте сдържани и да се самоконтролирате, да не проявявате лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Повишената мнителност също е недопустима. Не пожелавайте зло на никого. Негативният емоционален импулс ще бъде предаден и отново ще се върне към вас.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Правете упражнения за подвижност на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, вероятно имате застой на астрална енергия. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства.

Придържайте се към максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството. Сексуалните енергии сега са силни. Добре е водещата роля да се поеме от жената. В секса трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Всичко, което идва при нас в този ден, ще бъде полезно

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството и срока на годност на продукта, за да няма после проблеми.

24 слънчев ден –  Не прекарвайте деня в тъмни стаи. Нужно е повече светлина да има около вас, запален огън. През нощта не трябва да се отваря прозореца, за да не нахлуят тъмните сили според поверието. Добре е да се посети храм. Необходимо е да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3353 0

Свързани новини

Водещи новини